lördag 13 april 2013

Paleoäggstanning till matpaj!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Paleoäggstanning till matpaj” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

6 kommentarer:

  1. Jag gjorde er paleoräkpaj till lunch idag - och jag blev helt såld! Så galet gott!
    Jag äter inte helt paleo, men brukar göra många paleoinspirerade recept (bl.a. era). Men jag är inte så insatt i Paleo - är det en stor omställning till att äta helt paleo?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lina

      Vad roligt att du tycker om vår Räkpaj, vi tycker också den är helt underbar!

      Skoj att du provat på våra recept och Paleo - välkommen in Under vårt tak :)

      Nej det är inte svårt att gå över till Paleo, du börjar helt riktigt. Prova på lite olika recept, rätt som det är gör man mer Paleo än "vanligt" och då är man nästan där. Det handlar mycket om vana, man köper och äter bröd, pasta o.s.v. av vana men när man väl äter mer Paleo än "vanlig" mat så går det av sig själv. Sedan så finns ju alltid vi här och det är bara att skriva om du har några funderingar eller frågor!

      Det är väldigt många hälsofördelar att äta Paleo, så vi tycker att du är på helt rätt väg :)

      /Magnus & Jenny

      Radera
  2. Gott med kokosmjölk! Ska också testa nästa gång jag gör paj! Annars gör jag äggstanning med majonnäs! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lana

      Äggstanning på majonnäs låter jättegott! Jag prova gärna med kokosmjölk och meddela vad du tycker, skulle vara jätteroligt att höra!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  3. Hej,
    Tack för en härlig blogg! Mycket inspirerande. Blir lite fundersam när jag läser att det ska vara dijon senap i detta recept. När jag läser på den burk jag har hemma ser jag att den innehåller många tillsatser, konserveringsmedel etc. Finns det någon mer paleo variant som ni hittat?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Det är alltidtråkigt med produkter som innehåller masa kemiska tillsatser, absolut inget som man vill få i sig! Det gäller verkligen att läsa innehållsförteckningen på allt man köper!

      Vi har hittat Kung Markattas Dijonsenap, den är helt fri från tillsatser :)

      Lycka till

      /Magnus & Jenny

      Radera