tag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post6684845608252109490..comments2024-03-28T09:39:13.424+01:00Comments on Under vårt tak: Nötbröd!Under vårt takhttp://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comBlogger50125tag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-89069859149968471942015-08-08T22:06:35.919+02:002015-08-08T22:06:35.919+02:00Vet inte om jag lyckades skicka en fråga så jag pr...Vet inte om jag lyckades skicka en fråga så jag provar igen. Jag är allergisk mot hasselnötter, finns det andra nötter som skulle kunna vara goda att ha i?Jenhttps://www.blogger.com/profile/09819231579684440542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-82452172358349461792014-11-05T11:01:16.783+01:002014-11-05T11:01:16.783+01:00Detta brödrecept är nog mitt favoritrecept av alla...Detta brödrecept är nog mitt favoritrecept av alla jag har provat hittills! Tack för er fantasktiskt fina blogg. :-)Anna Erikssonnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-37753125741727138722014-10-21T19:03:24.728+02:002014-10-21T19:03:24.728+02:00Hej Maria
Det går säkert bra att minska mängden, ...Hej Maria<br /><br />Det går säkert bra att minska mängden, vilken olivolja använder du?<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-29442090028506236512014-10-20T13:52:04.189+02:002014-10-20T13:52:04.189+02:00Det var ett ganska gott bröd men jag tyckte det sm...Det var ett ganska gott bröd men jag tyckte det smakade lite för mycket olivolja. Kanske bara en halv dl olja nästa gång?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10200544448431407146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-82727081003323723622014-09-30T10:09:21.958+02:002014-09-30T10:09:21.958+02:00Hej Rosine
Vad roligt att du funderar på att göra...Hej Rosine<br /><br />Vad roligt att du funderar på att göra detta brödet, verkligen gott! Inom Paleo så räknar man inte kolhydrater och vi har därför ingen kalkyl på detta. Men om du är nyfiken så finns en bra sida som heter http://matkalkyl.se/ och här kan man söka på respektive livsmedel och få fram kolhydratsinnehållet - sedan är det bara att räkna.<br /><br />Hälsningar<br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-35391032504512798722014-09-28T22:06:07.569+02:002014-09-28T22:06:07.569+02:00Jag har bakat detta bröd flera gånger och tycker d...Jag har bakat detta bröd flera gånger och tycker det är en riktig delikatess! :) Men jag undrar hur mycket kolhydrater det kan tänkas innehålla?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07519503664040635163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-25269180031510448702014-05-08T13:50:11.205+02:002014-05-08T13:50:11.205+02:00Så spännande! Jätteroligt att du provat göra pizza...Så spännande! Jätteroligt att du provat göra pizzabotten på detta och att det dessutom fungerar som knäckebröd. Toppen!<br /><br />Tack<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-43970305205026054962014-05-05T14:07:40.360+02:002014-05-05T14:07:40.360+02:00Hei. Jeg har benyttet denne resepten / oppskriften...Hei. Jeg har benyttet denne resepten / oppskriften, men har også forsøkt meg frem med diverse frø og også Macadamianøtter, og det blir også bra. Jeg har også benyttet dette som pizzabunn, men har benyttet knust/krossat linfrø og knuste mandler. Men jeg tilsatte ekstra egg. Jeg helte blandingen ut i langpanne og stekte bunnen i om lag 10 minutter, innen jag la på pizzafyllet. Fantastisk godt. Og fant ut samtidig at det også vil fungere som knekkebrød, om jeg hadde stekt det lenger.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-71042158067646149282014-05-04T10:42:53.095+02:002014-05-04T10:42:53.095+02:00Hej Cina!
Nej, det ska inte ha någon betydelse at...Hej Cina!<br /><br />Nej, det ska inte ha någon betydelse att du använder sesamfrön med eller utan skal. <br /><br />Lycka till!<br />Jenny & Magnus Under vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-77534704763998824002014-05-02T07:25:13.322+02:002014-05-02T07:25:13.322+02:00Spelar det roll om sesamfröna är med eller utan sk...Spelar det roll om sesamfröna är med eller utan skal?Cinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-77021763278779314942014-04-14T15:20:55.471+02:002014-04-14T15:20:55.471+02:00Tack snälla Linda
Magnus & JennyTack snälla Linda<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-55714788450058351912014-04-14T15:20:29.667+02:002014-04-14T15:20:29.667+02:00Ja det är jättegott EvaCecilia.
Och vi tycker pre...Ja det är jättegott EvaCecilia.<br /><br />Och vi tycker precis som du, inte kaksmak utan brödsmak!<br /><br />Hälsningar<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-48779172089989788882014-04-10T19:09:04.261+02:002014-04-10T19:09:04.261+02:00Ljuvligt!Ljuvligt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-76873930036876602692014-04-08T10:05:44.619+02:002014-04-08T10:05:44.619+02:00Bästa brödet jag ätit på länge - och det smakar br...Bästa brödet jag ätit på länge - och det smakar bröd, inte kaka! Tack :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-67667102744004901932014-03-11T09:03:04.824+01:002014-03-11T09:03:04.824+01:00Ja det är fantastiskt gott Camilla!
Och som du sä...Ja det är fantastiskt gott Camilla!<br /><br />Och som du säger, ingen äggsmak. Härligt med aprikossmöret!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-64045917858805862512014-03-11T06:08:23.114+01:002014-03-11T06:08:23.114+01:00Mitt nya favoritbröd. Passar toppen till aprikossm...Mitt nya favoritbröd. Passar toppen till aprikossmör och en skiva mild getost på. Så enkelt och gott och det blir absolut ingen smak av äggen som jag var rädd att det skulle bli. Camillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-2080661388943553492014-03-10T17:44:21.276+01:002014-03-10T17:44:21.276+01:00Hej Eva Maria
Ja det är ett jättebra bröd och ett...Hej Eva Maria<br /><br />Ja det är ett jättebra bröd och ett fint recept. Roligt att du blev så nöjd!<br /><br />Hälsningar<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-11776680121624460092014-03-04T07:20:40.043+01:002014-03-04T07:20:40.043+01:00Hej! Nu har jag smakat nötbrödet som jag bakade ig...Hej! Nu har jag smakat nötbrödet som jag bakade igår kväll. Fantastiskt gott och lätt att skära! Inga smulor. Jag bytte ut linfrö mot Chiafrö. I övrigt gjorde jag enligt ert recept. Tack!Eva Mariahttps://www.blogger.com/profile/08679812802537488662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-82013461434502722892014-02-05T14:03:48.775+01:002014-02-05T14:03:48.775+01:00Hej Mattias
Vilket jobb du lagt ner för uträkning...Hej Mattias<br /><br />Vilket jobb du lagt ner för uträkningar, bra gjort och ett fint inlägg! Ja brödet kan verka dyrt men som du skriver så är det mättande. Man använder inte detta bröd på samma sätt som "vanligt" - det räcker med tunna skivor och inte många som det lätt blir när man äter "vanligt" bröd...<br /><br />Priset är enligt oss därför relativt billigt och brödet bra mycket bättre.<br /><br />Tack för dina länkningar till oss i ditt inlägg.<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-41528330300529893802014-02-05T12:50:11.705+01:002014-02-05T12:50:11.705+01:00Tack för tipset om detta bröd. Roade mig att räkna...Tack för tipset om detta bröd. Roade mig att räkna ut priset på en limpa (ca 1,3 kg) och det blev 82 kr, men då får man tänka på att man får nästan dubbelt så mycket energi (från bra källor) jämfört med vanligt bröd. <a href="http://www.functionalfitness.se/2014/02/pris-pa-notbrodet-och-ett-nytt-paleobrod.html" rel="nofollow"> Läs mer i mitt inlägg på bloggen </a>Mattiashttps://www.blogger.com/profile/18394901961826380662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-1036445895162263872014-02-01T17:40:10.116+01:002014-02-01T17:40:10.116+01:00Hej Malin
Du har helt rätt, det finns så mycket g...Hej Malin<br /><br />Du har helt rätt, det finns så mycket gott att göra!<br /><br />Njut av ren och naturlig Paleomat!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-77769559787228288242014-01-30T22:36:38.378+01:002014-01-30T22:36:38.378+01:00Tack för ert råd! Erkänner att jag blir lite besvi...Tack för ert råd! Erkänner att jag blir lite besviken, men egentligen visste jag ju redan att detta bröd inte var något för mig. Behövde nog bara få höra det från er med. Det är konstigt, men jag saknar inte alls det vanliga brödet, kakor, godis och choklad. Däremot känns det riktigt trist att inte kunna äta ost, nötter, frökex och bröd som detta. Men som sagt, det finns ju sååå mycket annat gott. Tack för alla era recept som jag faktiskt kan äta. <br />Vänliga Hälsningar, <br />Malin Malinhttp://sockerfriaresan.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-81075311973311833792014-01-27T23:07:06.594+01:002014-01-27T23:07:06.594+01:00Hej Malin
Vad bra att du vet vad som triggar bero...Hej Malin<br /><br />Vad bra att du vet vad som triggar beroendet, det är ju en fördel. Med tanke på detta så tror vi inte att Nötbrödet är för dig. Det har mycket nötter i sig och kommer troligen trigga dig. Tror du gör helt rätt Ia att utesluta frukt och nötter, finns ju så mycket annat gott!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-14905473876774131952014-01-27T22:58:10.189+01:002014-01-27T22:58:10.189+01:00Mums, det ser supersmarrigt ut! Jag vill baka det ...Mums, det ser supersmarrigt ut! Jag vill baka det nu!!! Men bir ändå lite tveksam till om det passar mig. Ni säger att det är väldigt mättande, är det lätt att överäta? Själv är jag sockerberoende och triggas lätt igång av olika brödsubstitut. Vägar jag provbaka tro? Mår utmärkt av en paleokost, så länge jag utesluter frukt och tar det försiktigt med nötter. Tacksam för råd och pepp...<br />Vänliga hälsningar, <br />MalinMalinhttp://sockerfriaresan.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-64325422183206426462014-01-12T15:17:46.929+01:002014-01-12T15:17:46.929+01:00Hej Layla
Ja visst är det gott, härligt när det l...Hej Layla<br /><br />Ja visst är det gott, härligt när det luktar nybakat!<br /><br />Tack för dina fina ord!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.com