tag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post9042228581915286464..comments2024-03-28T09:39:13.424+01:00Comments on Under vårt tak: Annas härliga och saftiga morotsbrödUnder vårt takhttp://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-34311247797740827922015-03-17T14:43:49.761+01:002015-03-17T14:43:49.761+01:00Skalade sesamfrön. Ska det vara i degen?
/Janna Skalade sesamfrön. Ska det vara i degen?<br /><br />/Janna Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-54841317623610879612014-03-11T09:05:07.651+01:002014-03-11T09:05:07.651+01:00Hej
Det är nog en fördel om de är torra då morött...Hej<br /><br />Det är nog en fördel om de är torra då morötterna tillför mycket vätska.<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-38995422502116277552014-03-10T22:28:39.969+01:002014-03-10T22:28:39.969+01:00Behöver jag behöver torka dem i ugn innan jag mixa...Behöver jag behöver torka dem i ugn innan jag mixar dem och gör brödet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-52550115027715863262014-03-10T21:09:50.090+01:002014-03-10T21:09:50.090+01:00Hej
Det går jättebra att blötlägga fröerna innan ...Hej<br /><br />Det går jättebra att blötlägga fröerna innan man bakar.<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-81010843447167617192014-03-10T21:09:03.226+01:002014-03-10T21:09:03.226+01:00Ajdå, vad tråkigt Jennifer!
Magnus & JennyAjdå, vad tråkigt Jennifer!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-51511253646777770302014-03-10T21:08:15.505+01:002014-03-10T21:08:15.505+01:00Hej
Vad vi har på varierar väldigt mycket. Det ka...Hej<br /><br />Vad vi har på varierar väldigt mycket. Det kan t.ex. vara: parmaskinka, avokadosmör, kokosolja, olika sorters grönsaker, aprikossmör o.s.v.<br /><br />Man får använda fantasin :)<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-55306007973968623792014-03-10T15:30:47.067+01:002014-03-10T15:30:47.067+01:00Jag vill gärna blötlägga mina frön innan jag äter ...Jag vill gärna blötlägga mina frön innan jag äter dem med tanke på fytinsyran. Hur fungerar det ihop med det här brödet? Står inget om att ni blötlägger?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-5012625791791780072014-03-07T18:20:05.055+01:002014-03-07T18:20:05.055+01:00Vad har ni på brödet? Ni äter ju varken smör eller...Vad har ni på brödet? Ni äter ju varken smör eller ost som jag förstått det =) Blir det inte lite torrt att inte ha något på brödet så att säga?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-196376042019227922014-02-25T21:22:48.903+01:002014-02-25T21:22:48.903+01:00Hej
jag baka brödet idag och det blev bara gegga ...Hej<br /><br />jag baka brödet idag och det blev bara gegga av det inne i brödet :( jättefin på utsidan dock....jenniferhttp://www.nattstad.se/jenniferringsparrnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-77805119746270207302014-02-20T12:41:26.930+01:002014-02-20T12:41:26.930+01:00Hej Stina
Ja det kanske är något vi kan lägga til...Hej Stina<br /><br />Ja det kanske är något vi kan lägga till med tiden.<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-76178451238546002552014-02-16T21:27:16.397+01:002014-02-16T21:27:16.397+01:00Hej!
Det vore fint med en bild som visar hur det f...Hej!<br />Det vore fint med en bild som visar hur det färdiga brödet ser ut när man skivar upp det.Stina Pnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-74820623989493813182014-01-18T12:01:58.476+01:002014-01-18T12:01:58.476+01:00Hej Emma
Vad roligt att det blev bra!
Nej vi tyc...Hej Emma<br /><br />Vad roligt att det blev bra!<br /><br />Nej vi tycker inte att brödet smakar kokos när det är kokosmjölk i det.<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-21207766190720399882014-01-17T22:21:14.525+01:002014-01-17T22:21:14.525+01:00Gjorde morotsbrödet, vart riktigt bra! Supergott b...Gjorde morotsbrödet, vart riktigt bra! Supergott blev det! Formfranskan lät spännande, men en fråga, när det är kokosmjölk i receptet smakar inte brödet kokos då? Eller känner man inte av det?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-39398590236059720092014-01-17T21:24:20.352+01:002014-01-17T21:24:20.352+01:00Hej Emma
Detta brödet fungerar säkert jättebra, t...Hej Emma<br /><br />Detta brödet fungerar säkert jättebra, tänker på Veronicas formfranska också. Men båda är säkert riktigt goda med räkor, majonäs och avokado.<br /><br />Lycka till!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-36107373307518707142014-01-17T15:14:30.575+01:002014-01-17T15:14:30.575+01:00Åh jag kan inte välja mellan alla bröd! Vilket brö...Åh jag kan inte välja mellan alla bröd! Vilket bröd tror ni passar till en middags räkmacka med majonäs och avokado? Funderar på morotsbrödet... :)<br />Tack för en i övrigt bra blogg, är inne varje dag och kollar recept känns det som :)<br />Mvh EmmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-17984399368062283822014-01-12T19:08:27.175+01:002014-01-12T19:08:27.175+01:00Ina, testa köra pommeransskal eller brödkryddor, e...Ina, testa köra pommeransskal eller brödkryddor, eller ingefära,,jag brukar variera mellan dessa kryddor och det blir mums. Jag göra alltid frallor av denna sats och då räcker det med 60 min, de blir kanon! Lycka till!Annanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-6263358236106248952014-01-08T18:54:31.878+01:002014-01-08T18:54:31.878+01:00Hej Mia
Vad roligt att du provar olika recept! Br...Hej Mia<br /><br />Vad roligt att du provar olika recept! Bra också att du experimenterar och provar nya smaker, precis vad vi vill - inspirera till matglädje!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-9429695535573277122014-01-05T22:21:39.100+01:002014-01-05T22:21:39.100+01:00Hej!
Vilken fantastiskt fin sida ni har! Tusen ta...Hej!<br /><br />Vilken fantastiskt fin sida ni har! Tusen tack att ni delar med er!<br />Provade att byta ut morötterna mot sötpotatis för lite variation i Annas saftiga morotsbröd. Blev lite mindre sött men gott. Provade även att byta ut morötterna i det andra brödet med mandelmjöl, mot squash, funkade finfint.<br /><br />Ha det toppen bra!<br /><br />MVH MiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-69351342388476290722013-09-25T18:24:17.405+02:002013-09-25T18:24:17.405+02:00Hej Anna-Lova
Vad roligt att höra att du provar p...Hej Anna-Lova<br /><br />Vad roligt att höra att du provar på Paleo.<br /><br />Det stämmer att morotsbrödet inte innehåller bakpulver, är ett speciellt bröd som blir väldigt saftigt av morötterna - inte lufigt och poröst... Men man upplever det inte som väldigt kompakt heller.<br /><br />Meddela gärna hur det gick och vad ni tyckte!<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-10418817077988018412013-09-22T11:14:33.093+02:002013-09-22T11:14:33.093+02:00Hej! Vill börja med att tacka för en jättebra, ins...Hej! Vill börja med att tacka för en jättebra, inspirerande blogg! Den har varit en ovärderlig hjälp när jag för några veckor sedan gick över från LCHF till Paleo och dessutom tvingade med min måttligt förtjusta dotter på tåget... För att göra henne glad tänkte jag prova det här morotsbrödet så att hon kan få sina älskade mackor till frukost. Jag blev lite förvånad över att det inte är nåt bakpulver i! Stämmer det, blir det inte väldigt kompakt? Anna-LovaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12475778221556512091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-22667992548897265532013-09-19T16:28:12.395+02:002013-09-19T16:28:12.395+02:00Hej Ina
Misstänker att morötterna som du hade kan...Hej Ina<br /><br />Misstänker att morötterna som du hade kanske var lite saftigare/blötare än de vi hade, kan ju skilja en hel del från morot till morot... Roligt att det smakade bra iallafall.<br /><br />Nej vi har inte experimenterat med kryddor i just detta brödet men det skulle säkert fungera utmärkt.<br /><br />MagnusUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-46950305596238983772013-09-12T08:52:46.007+02:002013-09-12T08:52:46.007+02:00Hej!
Spännande att jag fann er blogg!
Jag provba...Hej!<br /><br />Spännande att jag fann er blogg!<br /><br />Jag provbakade detta morotsbröd igårkväll och när jag tog ut det efter 80 minuter så var det inte genomgräddat så det gick sönder en del när jag stjälpte upp brödet ur formen. La tillbaka det och gräddade ytterligare 15 minuter, men som sagt lite trasigt bröd blev det, även om den största delen blev fin. Väldigt blött bröd men det kanske är det som ni menar med saftigt ;-) Resultatet blev i alla fall godkänt, det smakade bra och allt annat än torrt! kände verkligen morotssmaken så gillar man inte det ska man verkligen inte baka detta bröd. <br />Om jag bakar detta igen så provar jag nog att göra bullar av degen istället. Sen undrar jag hur det skulle smaka med till exempel brödkryddor i...har ni experimenterat med kryddor i?<br />Åh andra sidan finns det så många spännande brödrecept i paleoskafferiet som jag är sugen på att testa så det kommer i första hand!<br /><br />Fortsätt dela med er! Inahttps://www.blogger.com/profile/09458864963983682860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-61518501251869280032013-08-14T17:35:02.337+02:002013-08-14T17:35:02.337+02:00Hej Sabina!
Välkommen in Under vårt tak :) Vad ro...Hej Sabina!<br /><br />Välkommen in Under vårt tak :) Vad roligt att vi får inspirera dig till ett liv med Paleo!<br />Hoppas du blir nöjd med morotsbrödet det är så saftigt och gott :)<br /><br />Ha det gott!<br /><br />Jenny & MagnusUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-22180458662150316552013-08-14T12:38:53.557+02:002013-08-14T12:38:53.557+02:00Det här brödet står i ugnen och gräddas just nu! J...Det här brödet står i ugnen och gräddas just nu! Jag är så glad att jag hittade till er fina blogg med massa lättföljda recept!Sabinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7865714665128341296.post-79942056174668406132013-07-03T20:20:39.718+02:002013-07-03T20:20:39.718+02:00Tack snälla Anette för dina fina ord! Vad glada vi...Tack snälla Anette för dina fina ord! Vad glada vi blir!<br /><br />Ren och naturlig mat har stor betydelse för kroppen och välbefinnandet! Vi är så glada att höra om att du mår bra och dessutom kommer fortsätta med Paleomat, hoppas vi kommer höras mer i framtiden. Har du några frågor eller funderingar så är det bara att skriva till oss.<br /><br />Magnus & JennyUnder vårt takhttps://www.blogger.com/profile/10486144141773319841noreply@blogger.com