tisdag 21 maj 2013

Paleoskafferiets Pizzabullar!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Paleoskafferiets Pizzabullar” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

32 kommentarer:

  1. Oj vad gott det ser ut, måste testa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jenny!

      Pizzabullarna är jättegoda! Absolut värda ett försök :)

      Ha en fortsatt fin kväll!

      Jenny & Magnus

      Radera
  2. Jag har ingen muffinsplåt, törs jag prova att lägga bullarna i vanliga bullformar på en plåt tror ni?

    Tack för ännu ett bra och detaljerat recept, gillar verkligen era recept och har använt mig av flera av dem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Helen!

      Tack! Vad roligt att du tycker om vår blogg och våra recept :)

      Du kan absolut lägga bullarna i vanliga bullformar på en plåt. Det jag upptäckte var dock att bullarna fastnar något i bullformen men det är ju inget större problem :)

      Ha det gott och njut!

      Jenny & Magnus

      Radera
  3. Dessa bullar ser verkligen goda ut. Passar bra att baka som utflyktsmat när mina två tjejer spelar klassbollen nästa helg. Kan man använda degen som vanlig pizzabotten också? Tack för alla era goda recept, ni verkar ha samma smak som jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Tack själv för att vi får inspirera :) Vi förstår att du har mycket god smak ;)
      Har aldrig gjort pizza med denna degen men det får vi testa! Borde gå :)

      Hoppas det går bra för dina tjejer i Klassbollen!
      Ha det gott :)

      Jenny & Magnus


      Radera
  4. Wow, vilket bra recept! Sparas omgående! Perfekt till kommande picknickar! :)
    Ha en toppen dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ett toppenrecept Lana!

      Och precis som du säger så är de fantastisk goda och smidiga till picknicken!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  5. Dom ska jag minsann ge mig på! :D Ser vansinnigt goda ut. Tack snälla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag du ska göra bums Louise! Så goda!

      Tack själv!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  6. Psyllium-pulver, är det fiber-husk?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lotta

      Ja de ska motsvara varandra.

      Magnus & Jenny

      Radera
  7. Wow de ser väldans goda ut. Har inga psylliumfrön hemma kan man byta ut mot linfrö månne? eller något annat?
    Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Helena

      Nej det går inte! Linfrön binder inte degen! Du måste tyvärr åka iväg och handla :)

      Magnus & Jenny

      Radera
  8. Hej, jag har precis hittat hit :)
    De här bullarna ser fantastiskt goda ut - de ska absolut provas!
    Tack för en bra blogg!

    Hälsningar, Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Lotta - vad roligt att du hitta in "Under vårt tak"! Ja dessa måste du baka!

      Magnus & Jenny

      Radera
  9. Hej! Testade att göra dessa och måttade upp alla ingredienser precis som ni skrivit. Degen blev jättelös (som pannkakssmet), den blev dock lite bättre när den stått ett tag. Vad gör jag för fel?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Det enda vi kan tänka är att du inte har psyllium pulver, man kan absolut inte använda frön. Skriv gärna igen och meddela.

      Magnus & Jenny

      Radera
    2. Hej. Jag gjorde också dessa för en stund sedan. Degen blev helt ok men när jag skulle rulla ihop den så "glider" allt ur och det fanns ingen chans att kunna skära i den. Nu är den i ugnen, som en stor som en kebab :) Blir kanske bra det också.

      Radera
    3. Hej Anneli

      Vad tråkigt att det inte blev bra, även om slutresultatet blev gott...

      Väldigt svårt att säga vad som kan ha gått fel. Hoppas på bättre lycka nästa gång.

      Magnus & Jenny

      Radera
  10. Åh, dessa ser ju helt ljuvliga ut:-) Måste testa! Må gott!!:-) / Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Åsa! Ja de är fantastiskt goda - och det är klart du måste prova!

      Hoppas allt är bra med dig!

      Magnus & Jenny

      Radera
  11. Tack för jätte bra recept. Men om man inte tål mandelmjölet kan man då byta ut det mot något. Och hur mycket ska man då ha./ Med vänlig hälsning, Jimmie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jimmie

      Vi har aldrig provat med kokosmjöl men på denna länk finns information (tips och trix) om med vilka mängder man ersätter med vid bakning med kokosmjöl.

      http://nourishedkitchen.com/baking-with-coconut-flour/

      Meddela gärna oss om hur det gick ifall du provar :)

      Magnus & Jenny

      Radera
  12. Nääää, jag är mållös :) När jag trodde att det inte kunde bli bättre, då dyker det upp ett sån´t här recept. Måste testas, absolut!

    Tack och kramiz!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Martina

      Tack snälla, snälla! Ja de är underbart goda!

      Magnus & Jenny

      Radera
  13. Hej!
    Tack för all inspiration, jag använder er blogg som veckomatsedel :)
    Har precis skickat in dessa i ugnen och jag hade samma problem som en ovan, smeten blev jättelös. Jag räddade det nästan, men vi får se när jag tar ur dom ur ugnen. Det blev väldigt löst när jag hade på vattnet, kanske ta en mindre mängd? Jag använde fiberhusk, så inga frön. Jag testar med mindre vatten nästa gång!
    Tänkte återkoppla bara :)
    Tack och bock och ha en bra dag!
    /Mia Eriksson

    SvaraRadera
  14. Detta recept är fantastiskt! De håller ihop bra på en helt vanlig plåt. Tog exakt angivna mängder till degen. Hoppade över penslingen med ägg. Jag gjorde en vegetarisk fyllning med en mer kryddad pizzasås (vitlök, oliver, kapris etc) samt grönkål. Man kan säkerligen experimentera hur mycket man vill! Kryddade degen med lite torkad rosmarin också, med smarrigt resultat.
    Tack för era underbara recept!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Roligt att höra! Bra att du experimenterar fram en egen variant, precis vad vi vill - inspirera till matglädje!

      Magnus & Jenny

      Radera
  15. Hej har precis stoppat in bullarna i ugnen min deg var helt ok tills vattnet kom i sen blev den lös hade i mera pofiber då så får se hur det blir, annars provar jag igen med mindre vatten . Tack för många goda bra recept Kickan Lovelia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Vad trist att det inte blev lyckat, svårt att säga vad som kan gått fel. Använde du Pofiber för att "rädda" degen?

      Magnus & Jenny

      Radera
  16. hej hade problem att degen blev för blöt

    SvaraRadera