Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under
vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till
detta inlägg ”Strömmingslåda med dijonsenap och tomatsås” så klicka här.
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Det var evigheter sedan jag åt strömming. Har länge tänkt äta det och påminns ibland... sen glömmer jag bort det igen. Nu måste jag skriva upp det innan jag glömmer bort det igen. Det var nog när jag var liten och mamma lagade strömming som jag åt det senast.
SvaraRaderaHej Erika
RaderaJa strömming är lätt att glömma av men det är en så god och lättlagad fisk! Man kan göra den på så många sätt dessutom. Japp, du får skriva upp nu så att det blir av :);)
/Magnus & Jenny
Här finns det folk som inte gillar senap, vad skulle det kunna ersättas med i receptet?
SvaraRaderaHej Hanna!
RaderaJust i detta receptet kan du utesluta senapen helt och bara ha dill, salt och peppar som fyllning i strömmingsfiléerna.
Lycka till!
Jenny & Magnus