Sidor

tisdag 16 juli 2013

Kanel och Kardemummakakor!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Kanel och Kardemummakakor” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

14 kommentarer:

  1. Det här lät mycket gott! Så fint tryck det blev på dom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Marja

      Försvinnande goda kakor :) Ja de små pralinformarna går att att använda till mycket.

      /Magnus & Jenny

      Radera
  2. Mmm så goda o fina de ser ut!!
    Är ju ugnlös just nu så kanske jag skulle dra in till grannen o baka av......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättegoda! Ja då kommer grannen också bli glad :)

      /Magnus & Jenny

      Radera
  3. Mums! Ser härligt ut. Perfekt att ta till en kopp kaffe i solen. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så Erika! Riktigt goda små kakor.

      /Magnus & Jenny

      Radera
  4. Mmm...smaskens! Måste också baka lite kakor! :)
    Ha en fin dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lana

      De är både lätta att göra och goda att äta :)

      /Magnus & Jenny

      Radera
  5. Hej, och tack för en bra blogg.
    Jag har en undran om varför ni använder kokossocker i era recept? Enligt vad jag läst så är det ju värre än vit socker, då det innehåller fruktos.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Malin

      Ja vi använder kokossocker i vissa av våra recept för sötning. Kokossocker är en naturlig råvara från kokosnötens blomma, inte processat som vitt socker!

      Läs gärna vårt inlägg om kokossocker här: http://undervarttak.blogspot.se/2013/02/kokossocker-paleo-basvara-recept.html

      Precis som jag skriver i inlägget ovan så ska man använda kokossocker sparsamt, men det är Paleogodkänt och inom Paleo så äter man frukt - med andra ord så får man i sig fruktos även denna vägen.

      Hoppas detta är svar på din fråga, om du har fler funderingar så bara skriv till oss.

      /Magnus & Jenny

      Radera
  6. Jättegoda!
    Dock får jag ha dem inne några minuter längre i min ugn för att de ska torka ihop ordentligt inuti.

    Och de blir väldigt goda som chokladkakor också om man byter ut kanel och kardemumma mot 2 msk kakao:)

    Tack för en inspirerande blogg och en guldgruva till receptsamling!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ida

      Stort tack för dina fina ord, det värmer verkligen. Man blir så glad av att få läsa kommentarer som din!

      Kan tänka mig att olika ugnar har lite olika värme så det är inte konstigt med någon minut hit eller dit.

      Låter väldigt gott att byta ut till kakao, får vi prova nästa gång, tack för tipset!

      Magnus & Jenny

      Radera
  7. Hur länge håller de sig i en burk, tror ni?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, de håller sig ett par dagar men du kan frysa in dem då håller de länge!

      Magnus & Jenny

      Radera