Sidor

torsdag 1 maj 2014

Hallonsorbet!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Hallonsorbet”så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

12 kommentarer:

  1. Tack för en fantastiskt god efterrätt! Önskar er en trevlig kväll :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Birgitta!

      Roligt att kunna dela med sig av ett härligt recept :)
      Ha en fortsatt fin helg!

      Jenny & Magnus

      Radera
  2. Ah, underbart! Klarar inte av efterrätter med mejerier, frukter, nötter/nötmjöler och sötning, men det här ska nog även jag kunna njuta av! Den sorbeten ska absolut testas!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Ja, visst är det underbart med efterrätter med rena och enkla smaker :)
      Ät och Njut!

      Jenny & Magnus

      Radera
  3. Ser gott ut! En fråga: Jag skrev för ett tag sen att jag skulle börja äta paleo, jag har reflux (ständig halsbränna som jag medicinerar mot) och testade paleo för kanske ett år sen och mådde bättre än nånsin. MEN, nu har jag hållit på nästan tre veckor och jag mår bara sämre! Har sån fruktansvärd halsbränna att jag måste sova halvsittande :( Hur länge kan det ta för kroppen att vänja sig? Kanske jag helt enkelt måste ge upp? Har inget minne av att det var så här förra gången :(

    SvaraRadera
  4. Med kokosmjölk i måste vi ju prova! Vi har tidigare alltid kört med vispgrädde men det måste ju bli en helt annan smak med kokosen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Spännande och se vad ni tycker! Vi har aldrig testat med vispgrädde då vi inte äter mejeriprodukter men kan tänka att detta också är fantastiskt :)

      Ha en fortsatt fin dag!
      Jenny & Magnus

      Radera
  5. Så gott och enkelt jag har nyss upptäckt Palekost och tänker prova ett tag ..vilken olivolja använder ni ?? Jag tycker igentligen inte om olivolja finns det något annat alternativ .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, vad roligt att du har hittat Paleo! Ja sorben är underbart god!

      Vi använder en ekologisk "Extra Vergine" olivolja.

      Om du har fler frågor eller funderingar så är det bara att skriva till oss.

      Hälsningar

      Magnus & Jenny

      Radera
    2. Oj, såg att det var två frågor :) vi använder kokosolja till mycket, när vi steker, bakar, som kosttillskott i kaffet/te´t o.s.v. Finns även avokadoolja men den är betydligt dyrare.

      Magnus & Jenny

      Radera
  6. Nam, det er jo så godt!
    Og et lite tips dere må prøve som tar det til nye høyder: 2-3 eggeplommer piskes fluffy sammen med litt kokossukker eller honning - og mikses så sammen med bærene. Helt fantastisk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för tipset Ane, detta måste vi prova!

      Magnus & Jenny

      Radera