tisdag 25 oktober 2011

Klassisk äggröra

Den gamla hedliga klassiska äggröran glömmer man ofta bort men oj vad gott det är! Ikväll blev det en tallrik med äggröra, gräddstuvade champinjoner (odlade i Sätila) med vitlök och persilja och härligt knaperstekt bacon. Mycket gott!

/Jenny & Magnus

4 kommentarer:

  1. ååå ser super gott ut!! Du borde bli kock Jenny!!! Kram <3

    SvaraRadera
  2. Äggröra en av min mammas favoriter!
    Jättefina bilder!

    SvaraRadera
  3. Gjord med kokosmjölk? Skriv gärna recept/länka! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Johanna! :)

      Självklart kan du göra äggröran med kokosmjölk. I vårt recept äggröra på ett nytt sätt har vi gjort just detta, jättegott!

      http://undervarttak.blogspot.se/2012/02/aggrora-pa-ett-nytt-satt.html

      Lycka till!

      Jenny

      Radera