onsdag 16 maj 2012

Gamla saker

Vi fullständigt älskar gamla saker. Äldre föremål av alla sorter, bord, burkar, kälkar och speglar. Det finns något rogivande med äldre föremål, de har en själ, ett liv och en historia. Skulle faktiskt vilja jobba med äldre föremål, renovera, återställa eller göra om till nya funktioner och användningssätt. Det är fantastiskt roligt och spännande att få hålla på med gamla saker, både arbetet med renoveringen i sig och sedan att få njuta av dem i vardagen.

Tack vara underbara vänner, snälla, fantastiska och givmilda, har vi fått tag på flera härliga föremål, gamla saker som nu väntar på att få bli ompysslade. Vi längtar efter att få ta hand om alla sakerna och se dem förvandlas och komma in under vårt tak. Återbruk när det är som bäst!
/Magnus & Jenny

2 kommentarer:

 1. Vilka skatter!!! Ni kanske skulle öppna antik/loppisbod? Jag har en liten grej som ni ska få nästa gång vi ses, välkomna att hälsa på eller så kommer vi till er!

  I morgon säljer jag o mamma all vår bråte på Åhaga loppisen kl 9-13, kommer ni dit?

  Kram Cicci

  SvaraRadera
 2. Spännande med "en liten grej"! Vi kommer gärna in till er snart. Ja det är många fina saker, och en av dem är faktisk till dig - har sett att du samlar på grönt glas och vi hittade en liten damejeanne på en av våra loppisturer, tänkte direkt på dig.

  Tyvärr så kommer vi inte till Åhaga idag. Men hoppas att ni får sålt mycket och kanske gör lite egna fynd också!

  Hälsa familjen, Flohultarna

  SvaraRadera