lördag 13 april 2013

Paleopajdeg


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Paleopajdeg” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

9 kommentarer:

 1. En liten fråga... Finns det något annat bra att välja istället för kokos? Jag har riktigt svårt för kokos och märker att det är kokos i det mesta. Olja, mjöl osv. Går det att ersätta med något eller är det bara att vänja sig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Just kokosolja finns faktiskt att köpa som är både smak och luktfri! Ett problem löst :) Men vad gäller mjölet och mjölken så har vi inga bra förslag... Svårt det där när man har svårt för en speciell smak, vi har vant oss och känner det numera inte i olika rätter

   Pajdegen ovan kan du alltså göra utan problem!

   Lycka till

   /Magnus & Jenny

   Radera
 2. Hva er "fiberhusk" på norsk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Det är "pulvriserat psylliumskal".

   Magnus & Jenny

   Radera
 3. Hej, har ni något förslag att ersätta sesamfröna med? tål inte sesam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Du kan helt enkelt utesluta sesamfröna, inga problem! De gör en del för texturen i den färdiga pajen men ska fungera ändå, om degen känns lös när du gör den så tillsätt lite extra mandelmjöl.

   Magnus & Jenny

   Radera
 4. Tack för ett supergott pajdegsrecept, tänk att man kan njuta av paj på paleo:) Er sida har gjort allting så enkelt och när inspiration behövs är ni mitt självklara val.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Lovisa för de fina orden!

   Paleo så gott och så enkelt som vi brukar skriva ;)

   Magnus & Jenny

   Radera
 5. Hej, jag har tyvärr ingen matberedare, mixer eller några köksredskap av det slaget ännu. Kan jag fixa degen för hand? / Emma Kling

  SvaraRadera