söndag 5 maj 2013

Paleoskafferiets Fiskgratäng


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Paleoskafferiets Fiskgratäng” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

20 kommentarer:

  1. mmm ser smaskigt ut!!
    Försöker äta fisk så ofta det går och detta måste jag testa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!

      Ja vi försöker också äta fisk ofta, det är ju så gott!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  2. YUM!!! Ser supergott ut .D Inget blir fel med torsk och sparris.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättegott! Precis, vad kan gå fel - bara att laga och njuta :)

      /Magnus & Jenny

      Radera
  3. Alltså jag bara ÄLSKAR din blogg. Tack för all inspiration (nej, jag tycker inte om att följa recept till punkt och pricka haha)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sara

      Tack snälla för dina fina ord - det är just inspiration till ett liv med Paleo, ren och naturlig mat som vi vill nå ut med!

      Klart du ska göra din variant av Fiskgratängen! :) det är så de bästa recepten skapas!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  4. Låter jättegott! Mums! :)
    Receptet är sparat!
    Ha en toppen dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lana! Var precis inne och läste om dina Sesamkex, mumsigt!

      Magnus & Jenny

      Radera
  5. Ska definitivt testas denna vecka! Tack för alla grymma och smarriga recept! Blir alltid ett dagligt besök hos er för att se vad ni har hittat på :)

    /Ellinor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ellinor

      Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att du tycker om vår blogg - blir så glada av kommentarer som den här! Och ja, klart du ska laga fiskreceptet, jättegott.

      Hälsningar

      Magnus & Jenny

      Radera
  6. Svar
    1. Hej Louise

      Helt underbart gott, torsk är ju en jättefin fisk!

      Hoppas att du får en fantastisk resa :)

      Magnus & Jenny

      Radera
  7. Tack för en superbra blogg. Jag har läst den ett tag nu o tänkte lämna ett litet avtryck och passa på att ställa en fråga;) Jag har nyss börjat sätta mig in lite i paloe kosten och får massa bra tips och ideér från er. Det jag funderar lite kring är paloe och baljväxter. Jag har förstått att baljväxter inte ingår i paleo och undrar lite varför?? Tack på förhand! / En ny trogen läsare;) Ebba

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ebba

      Välkommen in Under vårt tak!

      Vad roligt att du tycker om vår blogg och att vi kan inspirera dig till ren och naturlig mat, riktigt skoj att du är nyfiken på Paleo kosten!

      Paleo innebär den kosten som våra förfäder Jägarna och Samlarna åt innan jordbruket, det är en tidsperiod från ungefär 2,5 miljoner år sedan från till ungefär 10 000 år sedan. Människa har under denna tiden varit i princip exakt genetiskt lika under de senaste 100 000 åren. Tanken är då att vi ska äta den kost som vi är utvecklade av och för.

      Baljväxter var ingen naturlig föda för Jägare och Samlare då dessa är giftiga/toxina, de innehåller Lektiner som skulle kunna beskrivas som naturens skadebekämpningsmedel. De orsakar stora problem i mag- tarmkanalen. Tänk också på att jordnötter och soja är båda två en baljväxt.

      Hoppas att detta gjorde dig klokare. Skriv gärna igen om du har fler frågor eller funderingar!

      Magnus

      Radera
  8. Hejsan!

    Sitter och äter detta just nu, kanongott! Tack för en bra blogg och grymma recept!

    MVH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de fina orden David! Vad roligt att du tycker om vår blogg och mat!

      Magnus & Jenny

      Radera
  9. Ojojojoj vad gott det kan bli. Har även gjort denna, med blomkåls riset idag. Helt underbar smak. Sparrisen blev klockren. Kokte även lite brysselkål till. Ännu en gång ett mycket bra recept. Kommer att göra fler från er fina och trevliga hemsida. Tack
    Gith Ewertzh

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Gith

      Så härligt att få respons på recepten - fortsätt njut av ren och naturlig mat!

      Magnus & Jenny

      Radera
  10. Den får det bli till middag ikväll! Tack för receptet.
    /Carro

    SvaraRadera