söndag 10 november 2013

Gästinlägg: Frisk med Paleo!Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Gästinlägg: Frisk med Paleo” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

16 kommentarer:

 1. Tack!! Tack så jättemycket för att du delar med dig! Starkt av dig att skriva om detta och så häftigt att höra din historia då det går i linje med vad jag har för uppfattning om hur det vi äter påverkar oss och vår hälsa. Jag har själv pendlat mellan okejstadiet och intesåokej men med paleo så känner jag skillnad även om jag inte äter det fullt ut än. Men nu blev jag jätteinspirerad av det du skriver! Så nu siktar jag på måtoppenstadiet istället :)
  Lycka till i fortsättningen!
  Varma hälsningar Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en härlig känsla att andra läser och blir påverkade av mitt liv! jag kan säga att jag själv blev förvånad när läkaren sa att jag var frisk och att det är maten som ha gjort detta. För några månader sedan var min kropp min värsta fiende, men idag står jag stark och vet att det nu är jag som kontrollerar min kropp! Sikta på måtoppenstadiet, du kommer märka skillnad och det är så underbart!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack Anna! Det känns helt fantastiskt!

   Radera
 3. Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken resa du och sambon har gjort! Det var jätteintressant att få läsa och ta del av.
  Skönt att det finns andra vägar att gå även när det är som mörkast.
  Tack för att du delar din historia med oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har verkligen gjort en resa, Robin och jag. det har varit jobbigt många gånger, men nu kan vi lägga allt det som har varit jobbigt bakom oss, och istället blicka framåt och möta nya,roligare utmaningar! :)

   Radera
 5. Starkt jobbat. Kul att läsa och hoppas att du sprider dina erfarenheter vidare! Så många som har den typen av "oidentifierbara" problem som bara ett holistiskt synsätt kan sätta fingret på. Riktig mat är medicin. :-) Grattis igen och ge järnet framåt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktig mat är definitivt medicin! och döm om min förvåning när jag faktiskt fick det svart på vitt att det var så! Tack för att du läste! :D

   Radera
 6. Älskade lillasyster!! Du har gjort en resa som inte många förstår. Och jag är så fantastiskt glad att det funkar lika bra för dig som det gör för mig. Jag visste redan från första början att det skulle vara något för dig, men eftersom jag känner dig hyfsat väl så visste jag också att det inte var lönt att tjata på dig ;) Men ett frö var sått och ingen är gladare än jag att du ändrade dig och testade. Än är inte vår resa slut och jag kommer följa dig vid din sida hela vägen, det vet jag att du vet. Och du kommer att följa mig, det vet jag! Alla behöver vi pepp och stöd, det blir både lättare OCH roligare.

  You go girl! <3

  Kramar från Big Sis

  SvaraRadera
 7. Det är det här jag försöker tala om för nära och kära! Ett par har lyssnat, en av dem mår mycket bättre. :) Tack för att du delade med dig av din historia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Monnah

   Bra att du sprider Paleo :) Hälsofördelarna är fantastiska - ren och naturlig mat är medicin!

   Vi är precis som du glada för att Elin delat med sig av sin historia, modigt och bra gjort!

   Magnus & Jenny

   Radera
  2. Såå intressant att läsa!! Själv kom jag in på detta med paleo efter att ha fodrat min hund frisk från immunmedierad polyartrit (ledinflammationer som vandrar mellan olika leder och som kroppens eget immunförsvar åstadkommer)

   Radera
  3. Hej

   Ja visst är det fantastiskt hur våra kroppar reparerar sig själva bara de får rätt kost. Självklart ska man ge alla levande varelser den kost som de ska äta, oss, våra husdjur och våra boskap.

   Egentligen en självklarhet men svårt att nå ut med. Mycket roligt att höra om din erfarenhet, tack för ditt meddelande.

   Magnus & Jenny

   Radera