söndag 6 april 2014

Lic. Kostrådgivare inom Paleo Lågkolhydratkost och LCHF


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Lic. Kostrådgivare inom Paleo Lågkolhydratkost och LCHF”så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

20 kommentarer:

 1. Grattis till er!!
  Själv ska jag gå Kostrådgivarutb hos Anna Hallén i höst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Fröken Nilsson!

   Anna Hallén är väldigt duktig och har bra kurser.

   Magnus & Jenny

   Radera
 2. Grattis!! :D

  Kan ni göra ett inlägg/flik under paleoskafferiet med tema påskmat/bak?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Bra ide, vi ska försöka hinna med detta.

   Magnus & Jenny

   Radera
 3. Vad härligt, stort grattis och tack för en suverän hemsida!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Vad roligt att du tycker om vår sida - betyder mycket för oss!

   Magnus & Jenny

   Radera
 4. Stort grattis! Kokbok kanske? Jag hoppas i alla fall./Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stina

   Tack snälla - och ja kokbok finns med i planen!

   Magnus & Jenny

   Radera
 5. Svar
  1. Tack Sara, det känns jättebra och roligt!

   Magnus & Jenny

   Radera
 6. Grattis och lycka till!!
  Gillar eran blogg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och tack Frida - så roligt att höra!

   Magnus & Jenny

   Radera
 7. Hej! Mycket med Paleo handlar om att gå NER i vikt, men jag undrar om det kunde vara ett bra sätt att gå UPP i vikt också?
  Är långdistanslöpande kvinna, som tyvärr lider av amennorré. För att öka mina chanser till att kunna bli gravid i framtiden har jag prövat massor, och minskat på löpningen. Tror ni att Paleo kunde använda på ett sådant sätt att man går upp i vikt, särskillt fettprocent? Hur ska man då tänka? Har ätit paleoinspirerat (minskat radikalt på mängden gryner, men äter gärna potatis och havregryn då och då samt lite mjölkprodukter och bönor ibland, och är alltså inte så strikt alls) i ett par månader nu (upptäckte det då jag konstaterades vara glutenintolerant) och känner hur jag mår bättre på alla plan, och inga blodsockerfall.

  Borde jag övergå till att äta helt paleo, eller är det lättare att få mer vikt genom en helt paleodiet? Hittills har inte vikten påverkats alls, men idrottsprestationerna har drastiskt förbättrats och kroppen, hyn, håret osv. mår bättre!

  Hur ska jag tänka? Mer fett? Eller mer kolhydrater, och i vilken form?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Paleo handlar först och främst om hälsa, inte vikt upp eller ner. Men sedan så är självklart vikten en väldigt stor del i hälsan och därmed väldigt central. Enligt vår erfarenhet så hamnar man på en bra vikt med hjälp av Paleo, har man överskottskilon så brukar man tappa dessa och tvärt om.

   Kan förstå att mycket har förbättrats i din kropp när du gått äver mot en Paleolik kost - framför allt borttagandet av gluten gör stor skillnad i hälsa!

   Vi är väldigt dåligt insatta i amennorré och vad det innebär. Men du får gärna skicka oss ett mail på: flohult19@hotmail.se om du har djupare funderingar krink en Paleokost.

   Hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera
 8. Grattis :) funderar stark på detta, är ju mycket intresserad av en sådan utbildning eftersom jag har högt kolesterol och dyl. Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eva

   Tack snälla!

   Vi kan båda verkligen rekomendera denna utbildningen hos MF Gruppen, de har oerhört stor och djup kunskap i området. Oavsett om man funderar på att använda kunskapen inom ett yrke eller för egen del så ger utbildningen väldigt stor personlig utveckling.

   Magnus & Jenny

   Radera