måndag 16 juni 2014

Äta vegetariskt


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Äta vegetariskt”så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

15 kommentarer:

  1. Härligt med inspiration om vegetarisk mat, mums!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Marja

      Ja det är underbart gott och man kan verkligen variera i oändlighet!

      Magnus & Jenny

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

      1) Love Spells
      2) förlorad kärlek Spells
      3) skilsmässa Spells
      4) Förbindelse Spells
      5) Bindande Spell.
      6) Breakup Spells
      7) Bannlys en tidigare älskare
      8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
      genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
  2. Hej, hej! Idag vaknade jag sugen på mango och med tanke på vädret ville jag gärna ha ngt varmt till. Testade ju er kokosgröt förut men har svårt för när det blir för mkt kokos. Blir lätt illamående av det. :P Så jag gjorde om ett av era grötrecept så det blev mandelbanangröt istället och det blev riktigt bra. Så detta använde jag: 2 ägg, 1 dl mandelmjölk, 2 msk mandelmjöl, 1/2 banan samt lite vaniljpulver. Serverade med mandelmjölk och toppade med resten av bananen samt mango och valnötter. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ulrika

      Tack snälla för ditt tips.

      Magnus & Jenny

      Radera
  3. TACK! :) Behöver inspiration just nu till min vegetariska paleokost! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad härligt Veronica! Det är väldigt gott med en vegetarisk tallrik - speciellt vid denna årstiden när allt börja spira!

      Magnus & Jenny

      Radera
  4. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

    1) Love Spells
    2) förlorad kärlek Spells
    3) skilsmässa Spells
    4) Förbindelse Spells
    5) Bindande Spell.
    6) Breakup Spells
    7) Bannlys en tidigare älskare
    8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
    genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) du vill ha en fru / make
    prophetokona@gmail.com

    SvaraRadera
  6. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

    SvaraRadera
  7. Hej mina kollegor online Jag är Monica Gilbert från Frankrike, jag vill använda detta medium för att tacka Dr Ajayi den stora spell spellisten för att han tog tillbaka min man. min man lämnade mig för sin exflickvän som han hade innan han gifte sig med mig det är en svår situation för mig jag ringde och bad honom att komma tillbaka han vägrade att han sa att han inte älskar mig längre jag försökte alla möjliga sätt att få honom tillbaka förgäves uppförde han sig som en person under manipulativ kontroll. Jag berättade för min vän vad jag passerade och hon gav mig Dr Ajayi WhatsApp-nummer: +2347084887094 och hon förklarade för mig hur Dr Ajayi hade förberett en ört för att hon skulle bli gravid efter 15 års äktenskap utan livmodern. Jag var i behov av hjälp så jag kontaktade Dr Ajayi genom whatsApp-numret som min vän gav mig, och jag sa till honom mitt problem, han berättade vad jag skulle göra som jag gjorde när han instruerade och han kastade en kärleksförtryck som gav tillbaka min make inom 72 timmar. Om du behöver hjälp med att få din älskare tillbaka eller något annat livsproblem, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com WhatsApp: +2347084887094

    SvaraRadera
  8. Mitt liv Mirakel undrar vittnesbörd, hur jag fick en mycket kraftfull låda som nu fördubblar mina pengar från hundra till tusen pengar inom 24 timmar, och också hur jag fick tillbaka min ex-älskare, den främsta anledningen till att jag kontaktade Dr Lomi för hjälp var för mig att få tillbaka min ex-älskare, då hjälper han mig med är kraftfull kraft för att få tillbaka min ex-älskare, och hon älskar och vårdar mig nu, då blev jag och Dr Lomi vänner, efter ett samtal frågar jag honom om det finns ett sätt han kan göra en trollformel för att jag ska få pengar, det var när han berättade om den här magiska lådan, han sa att det finns olika typer och storlekar på lådan, han berättade för mig alla typer av lådor, jag hade bara råd med den minsta av lådan, efter den nödvändiga bönen han gör på lådan, skickar han dem till mig genom en leveransservice, han sa till mig att jag skulle lägga pengar inuti, jag lade in i lådan 100 euro efter 24 timmar fick jag reda på att det var 10 tusen euro inuti, och jag har använt lådan i 7 månader nu, jag och min fästman lever det bästa livet, om du behöver b ack din älskare eller pengar stava kontakta Dr Lomi på e-post: lomiultimatetemple@gmail.com eller WhatsApp nummer +2349034287285 du kan också skriva till honom via Snapchat Användarnamn: drlomi20 han hjälper dig, tack för att du läser

    Med vänliga hälsningar Gerd Ulrich

    SvaraRadera
  9. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 4 november 2020, och jag såg ett fantastiskt vittnesbörd om denna kraftfulla och stora trollformel som heter DR IDEMMIRI på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig något om magi förut. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän DR IDEMMIRI gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 24 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar uttryck och jag vet inte vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig DR IDEMMIRI du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång
    KONTAKTA HAN VIA:
    EMIAL. (Idemmiri9@gmail.com
    WhatsApp TELEFONNUMMER +2349070818779

    SvaraRadera
  10. Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  11. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera