söndag 22 juni 2014

Morotskaka med kokos- och limeglasyr


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Morotskaka med kokos- och limeglasyr”så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

15 kommentarer:

 1. Mmm, den verkar alldeles underbart god, kan tänka mig att limen sätter en härligt syrlig smak :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt underbart gott Birgitta :)

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hej! Jag är en tjej som länge haft problem med att hitta en balanserad livsstil. Sedan jag började träna mycket för ett halvår sedan så har kosten blivit något jag fokuserat mycket på men inte på rätt sätt. Jag har ätit mycket av saker som jag trott varit nyttigt som proteinshakes, kvarg, lightprodukter och annat. Jag har testat att räkna kalorier, vilket har funkat men verkligen inte känns hållbart i längden. Jag har problem med magen (tror mejeriprodukter och ev. spannmål kan vara boven), får väldigt lätt förkylningar och har väldigt jobbig pollenallergi. Jag är väldigt ofta trött, och då dricker jag ofta energidrycker och tar koffeintabletter som skapar beroende och leder till en ond cirkel av trötthet. Jag har också ett sockerberoende som gör att även om jag hemma kan låta bli att äta socker om jag har något nyttigt substitut på hand så kan jag verkligen inte säga nej hemma hos andra, på stan osv. Jag vill helt enkelt må lite bättre och äta mer naturligt, försöka bryta mitt sockerberoende och hitta en balanserad livsstil. Jag tror att Paleokost kan hjälpa mig men känner ofta att det finns sociala hinder, och många situationer där det är lätt att bli lockad till att äta onyttigt. Jag ska t.ex. åka på en resa med tjejkompisar i sommar vilket brukar innebära mycket alkohol och skräpmat, och i höst så börjar studentlivet igen vilket också innebär samma sak. Att jag lever på en studentbudget gör det ju också lite svårare att äta Paleo, men jag har ändå tänkt att försöka börja äta ungefär 80/20 och undrar om det är något jag ska tänka på? Tips för att bota sötsuget? Borde jag sluta tvärt eller unna mig lite då och då? Tack för en superbra blogg med massor med goda recept, som den här goda kakan! Det är verkligen en hjälp för mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen mig här! Även haft ätstörningar sen ett par år tillbaka..men att fokusera på träning och äta paleo har verkligen hjälpt mig!

   Radera
  2. Hej Maja

   Tack för din kommentar. Tror du är på helt rätt väg, en Paleokost har stora hälsofördelar. Du får gärna skicka ett mail till oss på info@undervarttak.se så kan vi skriva lite mer och specifikt.

   Magnus & Jenny

   Radera
  3. Hej Ct

   Så underbart att Paleokosten tillsammans med träning hjälpt dig i ditt liv.

   Varma hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera
 3. vad är kokossmör...är det det silverpaketet i smördisken...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Nej, kokossmör är inte det du köper i silverpaket i smördisken utan kokos som du kör i en mixer till slät kräm. Om du trycker på länken kokossmör i inlägget så kommer du till receptet om hur du gör kokossmör 👍

   Lycka till!
   /Jenny & Magnus

   Radera
  2. haha är rätt ny på detta o det blev ju självklart att det är så det är för det i silverpaketet känns ju galet onyttigt så här i efterhand när jag använder min hjärna....:) tack

   Radera
  3. Det är inte lätt :) Finns så mycket konstiga namn och produkter!

   Stort lycka till.

   Magnus & Jenny

   Radera
 4. Ska det vara både mald och nystött kardemumma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Ja det stämmer, för att höja smaken av kardemumma men också för texturen i kakan.

   Magnus & Jenny

   Radera
 5. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make
  prophetokona@gmail.com

  SvaraRadera