söndag 6 november 2011

Söndag kväll

Tiden springer iväg, ännu en gång är det söndag kväll. Ibland är det svårt att greppa hur fort tiden verkligen går. Man skulle ofta vilja stanna upp och bara njuta av ögonblicket. Att försöka leva ett långsammare liv och njuta av tiden, livet och samvaron är något vi tänker mycket på och vill prioritera. En del av detta var just flytten hit till Flohult där den underbara naturen med en vacker sjö, härlig skogen och ett litet mysigt samhälle var just vad vi sökte. Vi finner ro i vårt nya hem, att kunna titta ut över vatten betyder så mycket för själen. Att leva ett långsammare liv är något vi kommer att återkomma till i senare inlägg.

Denna helg påbörjade vi nere i Varberg och avslutade hemma i Flohult med en smuläppelkaka på kokosmjöl. Åkte ner till Varberg på fredag kvällen och blev bjudna på fin mat, vin och underbart sällskap. Vi vaknade upp till en härlig lördag och det var riktigt varmt ute med tanke på årstiden. Kändes precis som en vårdag och värmen har hållit i sig under hela helgen! Under lördag firades farsdag i förtid och en skön långpromenad gjordes. Det var inte bara varmt utan solen sken också och det var helt vindstilla, riktigt skönt!
Söndagen har gått i räfsans tecken, halva tomten har krattats ren från alla löv. 1500 kvadratmeter låter inte mycket men när man står där med krattan så är det en riktigt stor tomt man har och lövmattan var tjock. Att flera stora ekar gränsar till tomten gör inte jobbet lättare...
...och apropå tomten så har vi i helgen fått årets första tomtar, två små gulliga "pyttisar"! Tack!

Magnus & Jenny

2 kommentarer:

 1. Ja, ibland blir man lite rädd hur fort tiden går. Det känns som om man inte njuter tillräckligt....leva lite långsammare är nog något man borde öva på...ialla fall jag:).
  Tack för en fin helg!
  Kram kram <3

  SvaraRadera
 2. Carpe diem. Det låter som att ni verkligen har tagit detta till er. Längtar tills jag får komma förbi på ett besök.
  Kram till

  SvaraRadera