tisdag 17 april 2012

Det kom ett vykort!

Det är inte ofta nu för tiden, när var och varannan har en Ipad, senaste mobilen, facebook, driver en blogg eller twittrar, som man får ett gammalt hederligt vykort med posten. När det väl händer så inser man hur trevligt det är och att man faktiskt kan sakna det lite. Och hur trevligt är det inte att skicka ett kort till någon annan.

Vykortet som damp ner i vår brevlåda  kom ända från Beijing i Kina. Magnus kusin Anna bor och arbetar där och har haft besök av sin syster Karin, pappa Lennart och mamma Britta. HAR är just det rätta ordet för visst känns det igen att man ofta kom hem innan kortet! Lite dåligt kan man tycka men ändå ganska charmigt på något sätt.

Anna jobbar på svenska skolan i Beijing och hon driver också en fin liten blogg om sitt liv i Kina. Titta gärna in och läs om hennes liv på andra sidan jorden. http://annaibeijing.blogspot.se/

Man kanske skulle skicka ett vykort...

/Jenny & Magnus

2 kommentarer:

 1. Nihao!
  Så kul att vykortet kom fram och att ni gör "reklam" för min sida : )
  Tyvärr är jag i en liten svacka och är inte motiverad att skriva så ofta
  Kram från kusinen i kina

  SvaraRadera
 2. Hej Anna
  Ja det var riktigt roligt att få ett vykort!
  Man kan vara mer eller mindre aktiv, ibland är det andra saker i livet som behöver prioritering. Men du har en fin "bloggskatt" att gräva i för alla läsare.
  Kramar fån Jenny & Magnus

  SvaraRadera