måndag 25 mars 2013

Långkok på lamm


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Långkok på lamm” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

6 kommentarer:

  1. Vilken bra och detaljerad beskrivning!
    Då kanske jag nu vågar mig på att laga lamm! Har nämligen aldrig gjort det! :)
    Ha en toppen dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lana

      Ja det är inte så svårt och krångligt som man kan tro och det både doftar och smakar underbart. Vi har nästan aldrig tillagat lamm hos oss tidigare heller... Men nu blir det nog mer ofta :)

      En finhelg till dig!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  2. Det ser riktigt gott ut. Ska se om jag kan komma över en fin lamm-bit och slänga ned i grytan till helgen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Oscar!

      Det tycker jag absolut att du ska göra :)

      Ha en fortsatt fin vecka!

      /Jenny

      Radera
  3. Fick en stor emaljerad gryta av mina barn i julklapp och första långkoket blev detta recept. När barnen med vänner satt sig vid bordet var jag lite nervös att de inte skulle gilla det. Jag sa inte vad det var för kött för min äldste son tycker inte om lamm. Men de älskade rätten och när de fick reda på att det var lamm så sa min äldste att lamm var numera hans favoritkött:) Tack så mycket för detta fina enkla recept. Jag skar även ner morötter och använde en blandad frusen kryddblandning då jag inte hittade färsk timjan eller rosmarin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så underbart! Tack för ditt meddelande.

      Magnus & Jenny

      Radera