Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Fyllig och kladdig chokladtårta med mangokräm och ingefärsgrädde” så klicka här.
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Jättegott med sådan smarrig tårta! Mangokräm och ingefärsgrädde låter väldigt spännande och gott!
SvaraRaderaKram kram
//Lana
Hej Lana
RaderaDet är två riktigt goda tillbehör som kommer att passa till många olika saker! Fantastiskt goda och fräscha!
/Magnus & Jenny
Jag länkade till er sida och detta recept från vårt hörn på Facebook :)
SvaraRaderawww.paleohososs.blogspot.com
Tack Maria, vad snäll du är!
Radera/Magnus & Jenny
Mums vad smarrigt! Mangokrämen måste jag definitivt testa:-) Skoj med nya tillbehör och tips. Och tack för länkning:-)
SvaraRaderaMå gott! / Åsa
Hej Åsa
RaderaMangokrämen är ett "definitiv testa" tillbehör! Kokosgrädden med ingefära var också en höjdare!
En fortsatt fin kväll till dig!
Magnus & Jenny
Wow, vilke underbar efterrätt/fika! skulle bra gärna vilja ha en smakbit :) mangon var något nytt och spännande dessutom!
SvaraRaderaFörstår det Marja! Allt var verkligen jättegott! Du får prova :)
Radera/Magnus & Jenny
kan man byta ut kokossockret mot agave eller liknande om man inte orkar ta sig till butiken eller lever i strikt paleo?
SvaraRaderaHej Linda
RaderaDet kan man säkert, vi har aldrig använt agave hos oss så tyvärr kan vi inte säga om det förändrar smak och/eller konsistens... Men prova gärna, det är så vi gör och överraskande ofta blir det väldigt gott! :)
/Magnus & Jenny
Så himla smaskigt ju :) Jag blev bjuden på kladdkakan hos en vän och samtliga runt bordet gjorde rent hus :) Det kallar jag gott betyg! Min kille gillade den supermycket när jag sedan gjorde den här hemma. Det ni har gjort ser jättegott ut!
SvaraRaderaOch er blogg - den är fantastisk!
Hej Cilla
RaderaTack för inspiration och för dina fina ord! Här försvann den också väldigt fort - tror att det mesta hamnade i min mage :)
/Magnus
Hej,
SvaraRaderaGjorde kladdkakan men tog en halv banan istället för kokosocker.
Blev jättegott och lite mer Palep 30. Om man tycker att bakpulver är ok vill säga ;)
Tack för all inspiration & alla fantastiska recept!
Glad Påsk :)
Hej
RaderaDet var ett bra tips! Vi använder ofta banan till sötning i olika recept annars men har inte provat i denna kakan - får testa det nästa gång! :)
Jag bakpulver är ett gissel... vill gärna komma ifrån det. Vi ska prova med Bikarbonat och lite citron för att ersätta bakpulvret - återkommer med detta längre fram i bloggen...
/Magnus & Jenny
Den var helt underbar! Jag bjöd på det här på påskmiddagen med släkten igår och det kom många frågor om hur det var möjligt att en kaka utan mjöl och socker kunde vara så god ;)
SvaraRaderaHej Tessan
RaderaVisst är det roligt att överraska! Jätteskoj att alla tyckte om den.
/Magnus & Jenny
Mmm, är mitt i en Whole30 just nu. Men den här gjorde mig hungrig. Tack för bra Blogg.
SvaraRaderaHej Nils
RaderaStort lycka till med din Whole30 - jättebra gjort! Kakan kommer finnas kvar när du har klarat din utmaning! :)
/Magnus & Jenny
Hej,
SvaraRaderaKladdkakan var fantastisk och så även tillbehören som var både spännande och annorlunda, men jag lyckades inte med ingefärsgrädden. Jag hittade äntligen häromdagen kokosgrädde från Risbergs, men jag lyckades inte vispa den, den blev lite tjockare, men sedan blev den grynig. JAg gav upp och vispade vanlig grädde istället och kokosgrädden fick bli en kycklingcurry i dag istället. :-) Det vore dock kul att veta vad jag gjorde för fel och om det finns några tips.
Hälsningar Susanne
Hej Susanne
RaderaVad roligt att du tycker om kladdkakan, det har blivit en klar favorit här hos oss! :)
Vad tråkigt att du inte fick till kokosgrädden, det är lite trixigt innan man lyckats första gången - lägger en länk till en utförlig beskrivning här nedan!
http://undervarttak.blogspot.se/2013/01/vispa-kokosmjolk-tips-paleo.html
Lycka till
/Magnus & Jenny
Sjukt god!! Den absolut godaste kladdkakan jag ätit!! Tack!
SvaraRaderaTack snälla! Vi kan bara hålla med, den är otroligt god :)
Radera/Magnus & Jenny
Kakan låter underbart god. Jag undrar bara hur man gräddar den i ugnen, lågt, mellan eller högt upp?
SvaraRaderaJag älskar er blogg, det är så fräscha och goda recept och hitintills har jag inte misslyckats med något recept.
Tack för att ni så frikostigt delar med er!
Jenny K
Hej Jenny
RaderaTack och vad roligt att du lyckats med alla recept! Vi gräddar "tårtan" mitt i ugnen.
Ja Paleo kost är gott, fräscht och lätt!
Magnus & Jenny
Jag har en fråga, är det torkade eller färska dadlar? Spelar det någon roll?
SvaraRadera/Hanna
Hej Hanna!
RaderaKladdkakan är supergod!
Det ska vara färska dadlar i kakan så att den blir riktigt kletig :)
Lycka till med ditt bakande!
Jenny & Magnus
Tack för snabbt svar! Ska baka på lördag så då hoppas jag det går bra :)
SvaraRadera/Hanna
Hej. Jag testade denna vid mors dag men bytte ut kokossocker mot en halv banan (tog ej smak) och använde ghee istället för kokosfett. Den blev en succe! Nu undrar jag om ni tror jag kan frysa in den och använda vid fest som är nästa helg :-)
SvaraRaderaFantastisk! Härligt kladdig och lagom söt. Tack för en underbart recept!
SvaraRaderaHej Therese
RaderaVad roligt att "höra"! Ja den är underbart god! Tack själv för din kommentar, det uppskattas mycket!
Hälsningar
Magnus & Jenny
Hejsan!
SvaraRaderaHar en fråga om man kan använda något annat som bas än dadlar när man ska baka enligt paleo??
Gillar inte riktigt smaken och konsistensen från dadlar.
Hej Ellenor
RaderaAbsolut, det finns jättemycket att baka på! Men vi tycker inte att kladdkakan får en utpräglad smak eller konsistens av dadlar.
Gå in på fliken Paleoskafferiet och sök bland alla recept - finns mängder av godsaker att baka!
Lycka till!
Magnus & Jenny