tisdag 2 april 2013

Gästinlägg om en Whole30 utmaning


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Gästinlägg om en Whole30 utmaning” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

16 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Heja heja Helena!!!
  Upplevde en liknande sak mellan sport- och påsklov... Skulle bara testa paleo litegrann, men tack vare den här sidan, googlande och en fantastisk stöttande man och familj har jag bestämt mig för att stanna i paleo. Mår fantastiskt bra och har blivit den perfekta husmoderna jag aldrig varit. Gör eget bröd, egen tacokrydda, musli...ja allt!! Behöver bara trappa ner mer på mejerierna...de var svårare.

  Önskar dig ett LYCKA TILL, kommer följa dig med spänning
  //s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Härligt att läsa om dina erfarenheter och lycka till framöver! Bara att skriva till oss om du har några frågor eller funderinger!

   /Magnus & Jenny

   Radera
 3. TACK! Känner igen mig precis i dig,Solange! Håller med dig om att mejerierna är klurigast! Strimlade lövbiff och skulle göra typ gryta med sås... Vad gör man då? Slängde ner en massa blåbär, tänkte att det blir nog gott! Det blev det, men färgen... Dystrare får man leta efter. Tillsammans med broccoli och brysselkål. Hmmm, denna maträtt kräver dunkel belysning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena

   Hahaha, underbart att höra - ja allt blir inte som man tänkt sig men kanske bra ändå!;)

   Kämpa på och njut av din utmaning! Vi finns här om det är något :)

   /Magnus & Jenny

   Radera
 4. Heja Helena! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sophia

   Vi håller med dig! Heja Helena!

   /Magnus & Jenny

   Radera
 5. Heja Helena! Ja det är lätt att fastna och framförallt att bli kvar :)
  För första gången i mitt liv känner jag att jag inte gör det här för en tid för att sedan göra annat - jag lever det här och mår toppen! Mer om mig och min Paleo kan man följa i min blogg: www.paleohososs.blogspot.se - det är ju viktigt att vi håller ihop och delar med oss :)
  Och vilka är bättre på det än ditt "värdpar Jenny och Magnus" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra Skrivet Maria och helt riktigt - Paleo är en livsstil och en hållbar sådan! Man mår fantastiskt och man får dessutom möjlighet till att lära känna människor i hela Sverige som har sina egna resor mot Paleo! Underbart att få ta del av!

   Tack också för dina fina ord om oss! :)

   /Magnus & Jenny

   Radera
  2. Hej och tack Maria! Funderar redan nu en del på hur livet kommer se ut efter Whole30. Mycket jag gjort tidigare har varit en kort period för att sen rinna ut i sanden. Känns som att detta är något annat, och det verkar ju klart vara så för dig! Ska absolut hälsa på dig på din blogg! Klart vi ska stötta varandra! Är så tacksam för allt stöd från läsare och Jenny och Magnus!! Tack!

   Radera
 6. Jag instämmer med alla tidigare kommentarer. Stort lycka till Helena! Jag har ätit paleokost i ca 20 månader nu nu, och är på dag 16 av min Whole30. Nu funderar jag på att äta så här permanent, men med lite festligheter ibland. Jag mår otroligt bra och har en skön avslappnad känsla i kroppen. :) Det kommer gå bra för dig, det är inte svårt. Angående mjölkprodukter så tror jag att det kan vara svår, men själv tål jag inte mjölk, så för mig har det varit "lätt". :)
  Det ska bli spännande att följa din resa!
  Mvh Anna
  http://i-ur-och-skur.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Roligt att höra att du mår bra, det är så många som också säger det! Riktigt spännande att se vad som händer med kroppen under dessa dagar!

   Radera
 7. Lycka till Helena, du kommer klara det galant! :)
  Ska bli kul och intressant att följa din Whole30-resa (och läsningen lär utan tvivel bli rolig, du har ju uppenbart en utmärkt förmåga att uttrycka dig i ord)!

  Kör så det ryker!
  //Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Peter! Toppenkul att du gillar det jag skriver!!! Och nog kör jag alltid!!! :-)

   Radera
 8. Lycka till Helena! Jag kör igång min 30 dagars utmaning på söndag! Kommer följa dig med spänning för ännu mer inspiration och tips.Tror jag kommer kunna hitta mycket tips och idéer här på "Under vårt tak" också! Superpeppad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, så spännande! Kul att veta att det är fler som går igång med detta projekt! Jenny och Magnus delar säkert gärna med sig, och någon idé kanske du hittar i min nästa gästblogg också. Bara bestäm dig och kör, så klarar du det galant!! Det händer massor med spännande saker med kroppen och själen! Lycka till!!!

   Radera