måndag 20 maj 2013

D-vitamin, Omega 3 och Mineraler?!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”D-vitamin, Omega 3 och Mineraler” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

5 kommentarer:

  1. Spännande samarbete. Just förkylningar har jag stått emot under hela året. Trots att man varit sjuk runt om mig. Hade det varit innan Paleo, så hade jag garanterat dukat under flera ggr om.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Maria

      Ja när man plockar bort inflamatorisk mat som spannmål och baljväxter så får man en mycket större motståndskraf! Härligt!

      /Magnus

      Radera
  2. Hej!

    Tack för mycket bra recept. Jag äter paleo kost (dock utan nötter och frukt) för min MS och jag tycker jag mår fantastiskt bra! Det är kul att få inspiration!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Vad fantastiskt att höra att du mår bra av att äta Paleokost, har läst om kopplingen Paleo - MS tidigare och att det ska vara väldigt bra! Vad glada vi blir av att kunna inspirera med god Paleomat!

      Tack

      Magnus & Jenny

      Radera
    2. Ja, det finns teorier om att auto-immuna sjukdomar orsakas av problem med magen. Jag vet inte vad som är sant men många verkar bli dramatiskt bättre när dom utesluter sädeslag, mejeriprodukter och baljväxter. Jag undviker också socker för att dämpa inflammationsrisken och försöker äta omega 3-rik mat. Nötter verkar inte funka så bra för min mage, går bara i små mängder. Tack igen för en bra blog!

      Radera