söndag 12 maj 2013

Strömmingslåda med dijonsenap och tomatsås!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Strömmingslåda med dijonsenap och tomatsås” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

4 kommentarer:

  1. Det var evigheter sedan jag åt strömming. Har länge tänkt äta det och påminns ibland... sen glömmer jag bort det igen. Nu måste jag skriva upp det innan jag glömmer bort det igen. Det var nog när jag var liten och mamma lagade strömming som jag åt det senast.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Erika

      Ja strömming är lätt att glömma av men det är en så god och lättlagad fisk! Man kan göra den på så många sätt dessutom. Japp, du får skriva upp nu så att det blir av :);)

      /Magnus & Jenny

      Radera
  2. Här finns det folk som inte gillar senap, vad skulle det kunna ersättas med i receptet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Hanna!

      Just i detta receptet kan du utesluta senapen helt och bara ha dill, salt och peppar som fyllning i strömmingsfiléerna.

      Lycka till!

      Jenny & Magnus

      Radera