torsdag 31 oktober 2013

Paleobutiken.se


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Paleobutiken.se” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

6 kommentarer:

 1. men det känns inte speciellt Paelo med hitte på pasta, bars o snacks. Det är inte direkt närodlat eller back to basic att beställa bars över nätet väl?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jånna

   Tack för din kommentar. Nej man kan tycka att pasta och bars inte är Paleo, det är upp till var och en.

   Det är dock gjort/tillverkat på Paleovaror och t.ex. de bars som kommer från Paleo Crunch är mycket hög kvalitet på! Men oavsett så är det riktigt bra att det finns en svensk butik på nätet som tillhandahåller Paleo varor (det är ju bara en del av sortimentet som är "pasta" och bars) och ju fler som upptäcker butiken desto större sortiment kan de tillhandahålla!

   Övervägande delen av befolkningen har inte tillgång till närodlat och en nätbutik som för Paleovaror är då ett mycket bra allternativ, dessutom kan många varor vara svåra att få tag på i vanliga butiker.

   Vi tycker att det är bra att många sprider Paleo i Sverige, att varor blir lättillgängliga och att fler och fler får möjlighet till att upptäcka alla hälsofördelar med Paleo!

   Ett tips är att skriva till paleobutiken.se och fråga om varor som man saknar och vill att de tar in.

   Hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera
 2. Småbarnsmorsan2 november 2013 22:20

  Åh vad glad jag är att ha hittat hit! Vi är en småbarnsfamilj som börjat så smått med paleo. Det började i somras då jag tröttnade på min övervikt och på hur mitt blodsocker betedde sig så jag slutade med socker. Sen testade vi mjölkfri kost på vår minsting som är ett och ett halvt nu och iom att jag ammar henne så fick även jag börja äta mjölkfritt. Detta gjorde att min mage mådde bättre och att det gav en extra skjuts i viktminskningen. I början använde vi mycket havreprodukter men min mage tyckte inte om det och jag hade ju länge tänkt testa paleo (har ju kört en del raw innan) och efter att eran gratäng med kyckling, bacon och sötpotatis gick hem hos hela familjen samt att femåringen fick testa era chokladbollar och älskar dem trots att han är skeptisk och kräsen allt nytt, ja då fanns väl inga tveksamheter!
  Enda nackdelen med paleo (för vår del) är att vår skrala ekonomi (vi lever på en inkomst) inte trivs med priset på kokosolja, mandel-och kokosmjöl, dadlar och nötter. Jösses så dyrt! Så tyvärr har vi inte råd att bli helt paleo men till viss del har vi bytt ut "svenssonmaten" mot en mer hälsosam mat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej "Småbarnsmorsan"!

   Så härligt att ni börjat med Paleo och märker de fantastiska hälsoeffekterna av kosten!

   Ja vi håller med, priserna på vissa produkter är hemska! Men t.ex. rotfrukter är en fantasktisk råvara, helt Paleo. Just nu så är rotfrukter av alla typer i säsong och dessa är därför extra fina och oftast väldigt billiga, passa på och njuta. Rostade i ugn, i gen gratäng eller gör en underbar soppa. Vi använder mycket rotfrukter och grönsaker just nu, fantastiska smaker och väldigt mycket fina vitaminer och mineraler :)

   Hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera
 3. Hej! Jättebra idé att samla och sälja paleoprodukter på nätet. Hoppas det går bra.
  Jag har en fråga dock: Hur får man reda på vad som finns i de kryddade Beef Jerky produkterna som ni säljer? Jag läste en gång på en Teriyaki-kryddad Beef Jerky påse och höll på att svimma när jag såg vilken härd av onaturliga tillsatsämnen det var. Mvh /David

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej David

   Ja visst är det beundransvärt med någon som satsar hårt för att samla Paleovaror för att vi lätt ska kunna beställa dessa från ett och samma ställe. Det finns väldigt mycket att välja på och mer blir det!

   Jag tycker att du ska gå in på www.paleobutiken.se och skriva till dem med din fråga, be dem om innehållsförteckningen.

   Hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera