Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under
vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till
detta inlägg ”Fikonsmör” så klicka här.
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
LÅter ju jättegott!!! Detta måste jag pröva. =o)
SvaraRaderaVad länge håller det kylen tror ni?
Hej
RaderaVad roligt att höra! Den håller minst en vecka i tätslutande förpackning i kylen.
Magnus & Jenny
Just till nötbrödet måste det ju vara jättegott! Alltså, jag har inga hasselnötter hemma och hade planerat morotsbröd till frukosten i morgon. Morr.
SvaraRaderaRiktigt gott till Nötbrödet Monnah! Typiskt att inte ha allt man önska hemma. Till Nötbrödet kan man ta lite olika nötter, försök bara hålla proportionerna ungefärligt lika.
RaderaMagnus & Jenny
Fikon! Mums!
SvaraRaderaJag brukar göra fikonmarmelad: hacka, koka med lite vatten och ett litet lagerblad och sedan mixa! Ibland har jag i lite extra honung och finhackade (med skalet på!) clementiner!
Eller använda torkade aprikoser på samma sätt (med vanilj istället för lagerblad!)
Maken anar inga konstigheter och sonen (5år) älskar det!
Så spännande! Detta måste vi prova! Tack snälla för tipsen!
RaderaMagnus & Jenny
Oh, mums!
SvaraRaderaMåste prova! :)
/Evelina - Evelinas Ekologiska
http://evelinasekologiska.blogspot.se/
Hej Evelina
RaderaJa det ska du helt klart göra! Fikonsmöret är så gott!
Magnus & Jenny
Låter som ett härligt och nyttigt pålägg!
SvaraRaderaHej Kjersti
RaderaJa riktigt gott, detta måste du prova!
Magnus & Jenny