torsdag 14 november 2013

Julbröd!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Julbröd” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

9 kommentarer:

 1. Tack va gott det ser ut! tänker lite angående alkohol, främst vin, fanns verkligen det på stenåldern?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Ja det är verkligen ett gott bröd.

   Sannolikt så fanns inte vin i den bemärkelsen som vi anser att vin ska vara. Dock så går det att göra vin utan tillsatser och processer, Naturvin (eller Vin Nature) är ett vin som är helt fritt från tillsatser och industriella processer. Teoretiskt så är det alltså möjligt att detta fanns.

   Magnus & Jenny

   Radera
 2. Låter jättegott! Mums! Mysigt att juletider börjar närma sig! :)
  Ha en fin fredag!
  kram
  //Lana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lana

   Så mysigt, vi älskar Julen och allt runt denna härliga högtid!

   Ha en fin helg

   Magnus & Jenny

   Radera
 3. Härligt med julsmakande bröd! Jag längtar verkligen till julen så... november är så mörk och grå tycker jag, ska bli härligt med adventsljus, julmusik och julsmaker.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Erika

   Ja november är ingen rolig månad men det är mycket att se fram emot i december - tiden går fort :) Vi tycker precis som du, att det är härligt med adventsljus, julmusik och alla julsmaker!

   Magnus & Jenny

   Radera
 4. Har precis tagit ut brödet från ugnen och skar upp en skiva och säger bara det smallt i munnen sååå gott tack för att ni finns :) Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, snälla Eva! Så roligt att höra, vad glada vi blir.

   Magnus & Jenny

   Radera
 5. Hej!

  Att hitta eran sida var som en skänk från ovan i turbulenta tider - jag är verkligen tacksam för att ni har tagit er tid att jobba med alla recept och dessutom lägga upp dem! Ni har gjort livet åtskilligt lättare att leva.

  Efter att ha läst erat julbrödrecept så kom jag att tänka i banorna kavring och vörtlimpa - är det något som ni har tänkt, eller skulle kunna tänka er, att arbeta fram recept till? Vad gäller bröd undrar jag också om det är svårt att baka med en större mängd kokos- än mandelmjöl, om det leder till sämre resultat eller om det också skulle kunna resultera i saftigt bröd.

  Dessutom vore det fantastiskt att få tag i sillrecept som inte innehåller så stora, helst inget alls, mängder socker som de vanligtvis gör. Är det något som ni också har kunskaper i eller kanske kan hänvisa mig vidare?

  Mvh Johan

  SvaraRadera