söndag 8 december 2013

Baconlindad Älgfärsbiff med rödbeta!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg Baconlindad Älgfärsbiff med rödbeta” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

5 kommentarer:

  1. Hej! Har en fråga. Funderar på att börja göra lite mera paleo inspirerad mat. Men när man ska köpa frön o nötter och typ mandelmjöl på en vanlig mataffär så finns det ofta inte så stora förpackningar och dom är skit dyra! :P Har ni något ställe ni beställer ifrån på nätet? Vill gärna ha några tips! Kul att läsa eran blogg får mycket inspiration av den! Och har redan provat en del av recepten.

    SvaraRadera
  2. Novisen vid spisen: Ska rödbetan vara kokt eller okokt?

    /Novis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Rödbetan ska vara okokt :)
      Lycka till!

      Jenny & Magnus

      Radera
  3. Ska brysselkålen koka i vatten en stund innan stekning?

    /Novis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Nej, vi stekte den bara som den var :)
      Stekt brysselkål är så gott och kommer finnas med på vårt julbord.

      God Jul och Lycka till!
      Jenny & Magnus

      Radera