söndag 29 december 2013

Kladdkaka med smak av mint!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Kladdkaka med smak av mint” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

16 kommentarer:

  1. Låter smaskigt! :)
    Ha en underbar Nyårsafton och Gott Nytt År!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Lana! Det samma till dig!

      Kramar

      Magnus & Jenny

      Radera
  2. Mums! Jag har inte bakat med daddlar ännu, men det är ju en bra sötning.
    Hoppas att ni får en härlig nyårsafton!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Erika

      Då har du något att se fram emot :) Det är väldigt bra och lätt att baka med dadlar.

      Vi har haft ett fint nyår, hoppas att även du haft det fint!

      Magnus & Jenny

      Radera
  3. Den lät minsann saftig och god!
    Har gjort en annan variant med after eight till kvällens kaffe :)
    Gott nytt år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sofie

      Ja det blir verkligen fint när man använder dadlar.

      Gott nytt till dig också!

      Magnus & Jenny

      Radera
  4. Testade denna nu ikväll. Vilken fantastisk kladdkaka, det var inte sista gången den gjordes! Till och med pojkvännen tog mer, vilket är ett mycket bra betyg då han är väldigt skeptisk till allt vad har med paleo att göra!
    Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ida

      Så roligt att höra! Kladdkakan är otroligt god, ett bra sätt att få in mannen på Paleo då :)

      Hälsningar

      Magnus & Jenny

      Radera
  5. denna måste jag absolut testa.Hade ett eget annorlunda lite simplare recept utan dadlar som dessvärre försvann och som jag nu försöker prova mig fram till, lyckades någorlunda igår, vill ni ha det när jag kommit fram till det igen?

    mvh/Johan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Johan

      Tråkigt att du tappat bort ditt recept.

      Det är alltid intressant med enkla recept på rena och naturliga råvaror!

      Magnus & Jenny

      Radera
    2. hehe, det man inte har i huvudet får man ha i benen som vissa säger, sen e det ju kul att prova fram recept, jag återkommer med receptet om nån månad(äter bara kakor/godis ibland) när jag har kommit fram till den gamla blandningen

      Radera
    3. Hej igen Johan

      Det ger ju starka ben iallafall 😊😉

      Vi finns här!

      Magnus & Jenny

      Radera
  6. Ser gott ut! Om man inte vill använda mandelmjöl o ägg vad finns det då för andra alternativ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Under fliken Paleoskafferiet hittar du receptet på Raw Kladdkaka. Variant nummer 2 är helt utan mandelmjöl och ägg. I Paleoskaffetiet hittar du även receptet på Kalla det vad du vill bollar som inte är en kladdkaka men förföriskt kladdig och god :)

      Lycka till!

      Jenny & Magnus

      Radera
  7. Hej! Har länge skullat testa receptet men inte haft tillfälle. Undrar nu om.ni testat att frysa kakan? eller om man kan göra den ngn dag innan o förvara i kyl?
    Tack för en inspirerande blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna

      Klart du ska prova att göra Kladdkakan, underbart god! Ja det går att göra den i förväg, smakar om möjligt ännu bättre dagen efter. Förvara i kylskåp men den går också att frysa.

      Magnus & Jenny

      Radera