tisdag 7 februari 2012

Äggröra på ett nytt sätt!

Vi har tidigare skrivit om den Klassiska äggröran som vi ofta glömmer bort men som är så god!

I vår nya kokbok Make it Paleo hittade vi en spännande variant på äggröra med rökt lax och kapris. Ikväll har vi njutit av denna rätt, enkelt att tillaga och jättegott! Varför inte testa du också?

Äggröra med rökt lax och kapris

2 portioner

2 tsk Raw kokosolja
1 liten rödlök
6 ägg
120 g rökt lax

Några goda tomater

Hackad persilja
2 tsk kapris
Svartpeppar

Så här gör du

Hacka rödlöken och bryn den mjuk i en stekpanna tillsammans med kokosoljan.
Vispa lätt samman äggen i en bunke.
Dela laxen i mindre bitar och rör ner i äggen.
Häll ägg- och laxröran över rödlöken i stekpannan och rör till äggröra på svag värme.
Skär tomaterna och lägg upp på fat.
Häll äggröran på tomaterna och dekorera med hackad persilja och kapris.
Smaksätt med lite svartpeppar.

Ät och Njut!


Äggröran är nu en ny favorit som vi kommer laga snart igen.

/ Jenny & Magnus


5 kommentarer:

  1. Hullo!Kära Flohultare!!..denna rätt var det något "äggstra" med..:)..!!..kommer säkerligen att hamna på en tallrik nära(ande) oss!!..:)..Kram!!

    SvaraRadera
  2. verkar supergott...och så lättlagat!
    Tack f tipset!

    SvaraRadera
  3. Thomas - vi kan lova att du inte blir besviken, vad glada vi blir över din kommentar här på vår blogg!

    Britta - gott och lätt var ordet! Det är så roligt att få läsa kommentarer från er, precis vad vi önskar - en dialog, tack!

    SvaraRadera
  4. Hej! Kapris, lax och bladpersilja är några av mina favoriter. Inte konstigt att detta smakade så gott som det gjorde. Är med i Melodikryssets Vänner på FB och gjort reklam för er blogg där idag. Tror nog att ni får lite fler läsare nu :) det är ni värda. Ha en underbar helg, det tänker jag ha
    Gith Ewertzh

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Gith

      Ja visst är det gott!

      Tack snälla för att du gör reklam för oss!

      Magnus & Jenny

      Radera