torsdag 5 april 2012

Glada kakformar nu i Påsk

När vi packade upp några kakformar som köpts på loppis för ett tag sedan blev vi, till en början, besvikna då de var nästan nya och inte alls lika vackra och välgjorda som den äldre varianten. Dessa nya kakformar fick därför vara med i ett experiment där vi målade dem vita.

Ville se hur de skulle de skulle vara som målade och om det var mycket jobb. Just dessa sprejades och det krävdes fyra lager på varje sida (in- och utsida) innan de blev riktigt vita och fina. Resultatet känns bra och de fick ett nytt liv och en helt ny känsla.

Eftersom det är Påsk så passade det bra att fortsätta målandet med ytterligare färger och ett sidenband. Så blev det ett annorlunda Påsk pynt, riktigt nöjda med resultatet. Och förvandlingen från tråkig kakform till glad och gulligt Påsk pynt är stor! Nu har vi ett vackert och stort Påsk ris som pryder vårt hem under Påsk helgen. 
Vi vill idag också uppmärksamma att detta är vårt 100:de inlägg!!! Hurra, hurra! Detta firar vi med ugnsstekt sidfläsk, som inhandlats idag på gårdsbutiken Vikaryd i Alingsås.

/Magnus & Jenny


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar