lördag 9 juni 2012

Problem med vår e-mail!!

Vi har allt sedan vi startade vår blogg haft problem med vår e-mail som är kopplat till bloggen. Problemet är att vi inte kommer in på vårt konto.

Vi har försökt byta lösenord då det strulade men vi slarvade tyvärr vid registreringen av kontot och har inte kunnat övertyga hotmail  om att det är vi som äger det. Jättetråkigt eftersom vi inte vet om det är någon, utav er som följer vår blogg, som vill komma i kontakt med oss via mail. Så nu har vi skapat ett nytt konto! Kruxet är att vi inte kan ändra kontot som är kopplat till bloggen eftersom det krävs att man går in på det befintliga kontot för att bekräfta att man vill byta e-mail och det är ju där problemet ligger!

Så summan av kardemumman är att - använd INTE e-mailadressen som står högs upp i högra hörnet på vår blogg utan vår NYA ADRESS som är flohult19@hotmail.se

Vi hoppas inte att vi missat allt för många intressanta mail från er, om så är fallet var snälla och hör av er igen!

Den nya e-mailadressen kommer finnas i högerfältet här i bloggen.

Tack på förhand

/Jenny & Magnus

2 kommentarer:

 1. Vad tråkigt.
  Jag har inte skickat något email.
  Synd att dom inte kan fixa det för annars är bloggen väldigt bra,

  SvaraRadera
 2. Ja det är tråkigt Kristina, vår blogg är inga problem - vi fortsätter som vanligt, men det är e-mailen som är knuten till bloggen som vi tyvärr inte kan nå... Nu har vi iallafall fått bort adressen som låg högst upp och istället lagt in en ny på fältet till höger så det fungerar att skicka mail nu!

  Tack för att du tycker om vår blogg!

  Magnus & Jenny

  SvaraRadera