fredag 21 september 2012

Bloggen firar 1 år den 3 oktober!

När vi startade bloggen Under vårt tak tänkte vi att kanske några vänner och släktingar skulle läsa, en liten skara som förhoppningsvis skulle uppskatta och tycka om något av vad vi skriver. Vi hade dock förhoppningar, önskemål och drömmar om att kunna nå ut till fler och inspirera och påverka valet av mat och tankarna om kroppen. Men vi vågade aldrig tro att så många skulle läsa vår blogg, några hundra besök i månaden kanske - men nu är vi uppe i otroliga 20 000 besök totalt! En smått fantastisk siffra!

Vi började med ingenting och visste knappt vad bloggande innebar, tänkte att om vi lägger ut ett inlägg i veckan eller iallafall två i månaden så skulle det vara bra... Nu har det blivit över 200 inlägg! Vi har lärt oss lite mer om bloggandet och Under vårt tak har till och med "knoppat" av sig en liten facebook sida med en snabbare och lättare kommunikation, mängder med bilder och ett flertal kommentarer från alla er som följer oss! Just kommentarerna från er läsare är oerhört roligt att få, vi blir lika glada varje gång - så fortsätt med det!

Facebook sidan startade just för att få en enklare kommunikation men även för de många frågorna vi fick om hur vi äter dagligen. Försöker därför lägga ut bilder på vår mat som tydligt visar hur enkel, god och väldigt vacker Paleomat verkligen är! Vi njuter av varje måltid!

Bloggen fyller alltså 1 år den 3 oktober och då tycker vi att det passar utmärkt med en gåva, en gåva som lottas ut till er läsare! Vi har lagt ihop en väldigt fin samling av nyttiga och vackra saker för utlottning till er. En vacker pajform med en elegant och matchande kökshandduk tillsammans med mandelmjöl, kokosmjöl och slutligen en burk kokosolja! Allt mycket användbart i ett Paleokök. Pajformen kommer från Le Creuset som har tillverkat högklassiga köksredskap i snart 100 år, det är en stor och vacker form. Kökshandduken är tillverkad av anrika Ekelund´s väveri som startade redan 1692 och har varit familjeägt under hela 17 generationer! Kökshandduken heter Lingonberry och är designad av Ann Wessblad. Mandelmjölet, kokosmjölet och kokosoljan är alla av fin kvalitet och kommer att bli fantastiskt goda maträtter i ert hem!

En otroligt fin gåva och det enda ni behöver göra för att vinna den är att gå in och gilla (tryck på gillaknappen) vår facebook sida samt göra en kommentar i inlägget "Under vårt tak fyller 1 år!" om att ni gillat sidan (har ni redan gillat sidan sedan tidigare så behöver ni enbart skriva en kommentar).

Utlottning av fantastiskt vackra och fina saker till just dig!

Gå bums in på vår facebook sida och gilla den samt skriv en liten kommentar i inlägget "Under vårt tak fyller 1 år" så är ni med i utlottningen! Vinnaren kommer att meddelas via ett privat meddelande på facebook.

Vi vill på detta sätt tacka alla er som läst vår blogg, kommenterat inlägg och uppmuntrat oss genom gillamarkeringar på facebook! Vi inspireras ständigt till att utvecklas och dela med oss av god Paleomat, våra tankar kring kroppen och livet vi lever!

/Jenny & Magnus

1 kommentar:

  1. Do you need free Google+ Circles?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by using Like 4 Like?

    SvaraRadera