torsdag 6 september 2012

Snart 1 år!

Tänk att Under vårt tak redan är på väg att fylla 1 år! Ett helt år av bloggande, Paleomat, njutbara tillfällen och många fina kommentarer från er läsare!

Bloggen har under året vuxit och vi har fått sprida vårt budskap, som vi brinner för, Paleo. Det är fantastiskt roligt att få skriva om livsstilen som hjälpt oss så mycket! Den 3 oktober 2012 har bloggen varit igång under precis 1 år. Detta kommer vi att uppmärksamma med ett litet jubileum i form av utlottning, specialinlägg och en fin Paleomiddag till oss själva!


Under detta år har vi (till och med dagens datum) gjort 191 inlägg, skapat en facebook sida till bloggen och lagt upp Paleoskafferiet med en massa Paleorecept. Gå gärna in på vår facebook sida, här eller via ikonen på fältet till höger, och gilla oss (tryck på knappen gilla). På denna sidan publiceras ännu fler bilder på goda Paleorätter men även andra fina bilder från vår vardag. Det är också lättare att kommunicera med oss, gilla och dela inlägg och bilder, många bra anledningar till att gå med och gilla Under vårt tak´s facebooksida!

Så håll utkik, snart firar vi 1 år!

/Magnus & Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar