Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under
vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till
detta inlägg ”Kanel och Kardemummakakor” så klicka här.
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Det här lät mycket gott! Så fint tryck det blev på dom!
SvaraRaderaHej Marja
RaderaFörsvinnande goda kakor :) Ja de små pralinformarna går att att använda till mycket.
/Magnus & Jenny
Mmm så goda o fina de ser ut!!
SvaraRaderaÄr ju ugnlös just nu så kanske jag skulle dra in till grannen o baka av......
Jättegoda! Ja då kommer grannen också bli glad :)
Radera/Magnus & Jenny
Mums! Ser härligt ut. Perfekt att ta till en kopp kaffe i solen. :)
SvaraRaderaPrecis så Erika! Riktigt goda små kakor.
Radera/Magnus & Jenny
Mmm...smaskens! Måste också baka lite kakor! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram
//Lana
Hej Lana
RaderaDe är både lätta att göra och goda att äta :)
/Magnus & Jenny
Hej, och tack för en bra blogg.
SvaraRaderaJag har en undran om varför ni använder kokossocker i era recept? Enligt vad jag läst så är det ju värre än vit socker, då det innehåller fruktos.
Hej Malin
RaderaJa vi använder kokossocker i vissa av våra recept för sötning. Kokossocker är en naturlig råvara från kokosnötens blomma, inte processat som vitt socker!
Läs gärna vårt inlägg om kokossocker här: http://undervarttak.blogspot.se/2013/02/kokossocker-paleo-basvara-recept.html
Precis som jag skriver i inlägget ovan så ska man använda kokossocker sparsamt, men det är Paleogodkänt och inom Paleo så äter man frukt - med andra ord så får man i sig fruktos även denna vägen.
Hoppas detta är svar på din fråga, om du har fler funderingar så bara skriv till oss.
/Magnus & Jenny
Jättegoda!
SvaraRaderaDock får jag ha dem inne några minuter längre i min ugn för att de ska torka ihop ordentligt inuti.
Och de blir väldigt goda som chokladkakor också om man byter ut kanel och kardemumma mot 2 msk kakao:)
Tack för en inspirerande blogg och en guldgruva till receptsamling!
Hej Ida
RaderaStort tack för dina fina ord, det värmer verkligen. Man blir så glad av att få läsa kommentarer som din!
Kan tänka mig att olika ugnar har lite olika värme så det är inte konstigt med någon minut hit eller dit.
Låter väldigt gott att byta ut till kakao, får vi prova nästa gång, tack för tipset!
Magnus & Jenny
Hur länge håller de sig i en burk, tror ni?
SvaraRaderaHej, de håller sig ett par dagar men du kan frysa in dem då håller de länge!
RaderaMagnus & Jenny