måndag 19 maj 2014

Under vårt tak i en Podcast


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Under vårt tak i en Podcast”så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

6 kommentarer:

 1. Så spännande, den ska jag ta och lyssna på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marja

   Otroligt spännande och väldigt nervöst... men också roligt. Hoppas du finner den intressant.

   Magnus & Jenny

   Radera
 2. Vad roligt att få "röster" till eran blogg. Intressant podd och vad spännande med en ny blogg! / Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jenny

   Ja det är ett nytt media för oss. Vad roligt att du tyckte om Poden.

   Hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera
 3. Vilket trevligt avsnitt att lyssna på :). Jag äter själv Paleo sedan ett par år och kan bara instämma med era erfarenheter av välmående. Min UC håller sig väldigt lugn och i princip alla magsmärtor, illamående etc är borta. Jag behöver jobba på att komma i säng i tid och att motionera, de är mina "problembarn".

  Jag har en undran. Ni nämner i podinslaget att ni skall blogga under egen domän framöver. Kommer era gamla blog på blogspot att ligga kvar som ett arkiv?

  Jag måste också passa på att ge en eloge för er fantastiska receptsamling. Det har blivit en hel del favoriter där som återkommer hos oss. Det var ni som fick oss att äta sötpotatis efter att vi testat kyckling- och sötpotatisgratäng. Nu finns det alltid sötpotatis i vår kyl till olika rätter :)

  Tack för all inspiration och lycka till med den nya hemsidan.

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Beatrica

   Vad härligt att höra om att du också fått ett bättre liv med en Paleokost. Ja det är många livsval som gör att livet får högre kvalité, sömn och motion är absolut några av dem.

   Ja vår gamla blogg kommer att ligga kvar - ett tag! Men vi jobbar för fullt med att flytta över allt material till den nya. Med andra ord, inga recept försvinner, de hamnar alla på den nya hemsidan www.undervarttak.se

   Tack snälla för dina fina ord om vår blogg, det värmer.

   Hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera