lördag 24 maj 2014

Sötpotatishalvor med bacon, champinjoner och lök


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Sötpotatishalvor med bacon, champinjoner och lök”så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

4 kommentarer:

 1. Kjempe god! Takk for mange inspirerende oppskrifter og andre innlegg. Denne bloggen er til stor hjelp for ei som ikke har spist paleo så lenge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Stine

   Riktigt roligt att vår blogg är till hjälp. Om du har några funderingar så är det bara att skriva till oss!

   Hälsningar

   Magnus & Jenny

   Radera
 2. Hej och tack för en jättebra blogg! Vi höll på att tappa sugen och sluta med Paleo innan vi hittade er sida med alla goda recept, tack för det! :)
  Jag undrar om ni kan rekommendera en kokosolja till ett bra pris?
  Sen undrar jag också om det är just D-vitamin och Omega 3 som är bra att komplettera med eller om man bör lägga till ytterligare vitaminer eller mineraler som kosttillskott?

  Mvh, Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara

   Tack snälla för dina fina ord om vår sida, så glada vi blir!

   Härligt att höra att ni tar nya "Paleotag"!

   Vi använder Urtekram´s kokosolja, den är ekologisk, kallpressad och har ett bra pris - dessutom jämn och fin i kvalitén. Vet att den finns på olika Coopbutiker samt på nätet, bl.a. hos Paleobutiken som vi samarbetar med (du får gärna handla via vår länk http://paleobutiken.se/index.php?route=product/product&product_id=130&tracking=52f7821eb6bca så får vi en liten procentandel, uppskattas verkligen). Paleobutiken har väldigt mycket Paleovaror i sitt sortiment.

   Ja, vi anser att D-vitamin och Omega3 är viktiga tillskott. Vi använder även kokosolja som ett tillskott, omkring 3 msk per dag, det har flera hälsofördelar, sedan kan det vara klokt att ta Mineraler också - går du in på Paleobutiken så har de Pure Pharma´s sortiment för D-vitamin, Omega3 och M3 (mineraler).

   Lycka till

   Magnus & Jenny

   Radera