onsdag 22 augusti 2012

Stekt vitkål med chili, vitlök och persilja!

Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Stekt vitkål”så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

10 kommentarer:

  1. Hej, provade receptet i går och både jag och min man älskade det, otroligt gott och enkelt.

    SvaraRadera
  2. Hej Elisa!

    Visst är det underbart gott!!:) Det blev en storfavorit för oss också. Det är härligt med enkel och god mat. Titta gärna in i Paleoskafferiet och hitta fler favoriter bland våra recept.

    Låt dig inspireras av god Paleomat!:)

    /Jenny & Magnus

    SvaraRadera
  3. Jättegott!! Tack för inspiration!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Det är så roligt att få inspirera! :)
      Vitkålen är en favorit här Under vårt tak och något vi gärna äter, titta gärna in i vårt Paleoskafferi för mer inspiration!

      Njut av god och naturlig mat!
      /Jenny

      Radera
  4. Hej!
    Har precis ätit stekt vitkål som tillbehör till min varma kycklingsallad som blev dagens lunch! Fantastiskt gott! Tack för receptet :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ulrika!

      Den stekta vitkålen är en stor favorit här Under vårt tak och den fungerar så bra tillsammans med så mycket! :)
      Roligt att du tyckte om receptet och hoppas du hittar fler favoriter i vårt Paleoskafferi.

      Ät och Njut av god Paleomat!

      Ha en fortsatt fin kväll.

      Jenny & Magnus

      Radera
  5. Testade idag. Verkligen supergott! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jessica

      Tack för dina fina ord!

      Stekt vitkål är en favorit hos oss också!

      Hälsningar

      /Magnus & Jenny

      Radera
  6. Jag hade varken chili eller persilja hemma, men som delvis kompensation tog jag Sweet Chili-sås istället. Det gör kålen väldigt söt (åt sirapshållet), så var sparsam, men gott blev det. Jag strödde på lite svartpeppar och torkad vitlök också. Passade fint till ugnsbakad klyftpotatis och ryggbiff.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Låter underbart, fint när man kan sätta sin egen personlighet på maten!

      Magnus & Jenny

      Radera