Stekt vitkål med chili, vitlök och persilja!
Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget
namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Stekt vitkål”så klicka här.
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Hej, provade receptet i går och både jag och min man älskade det, otroligt gott och enkelt.
SvaraRaderaHej Elisa!
SvaraRaderaVisst är det underbart gott!!:) Det blev en storfavorit för oss också. Det är härligt med enkel och god mat. Titta gärna in i Paleoskafferiet och hitta fler favoriter bland våra recept.
Låt dig inspireras av god Paleomat!:)
/Jenny & Magnus
Jättegott!! Tack för inspiration!
SvaraRaderaHej!
RaderaDet är så roligt att få inspirera! :)
Vitkålen är en favorit här Under vårt tak och något vi gärna äter, titta gärna in i vårt Paleoskafferi för mer inspiration!
Njut av god och naturlig mat!
/Jenny
Hej!
SvaraRaderaHar precis ätit stekt vitkål som tillbehör till min varma kycklingsallad som blev dagens lunch! Fantastiskt gott! Tack för receptet :-)
Hej Ulrika!
RaderaDen stekta vitkålen är en stor favorit här Under vårt tak och den fungerar så bra tillsammans med så mycket! :)
Roligt att du tyckte om receptet och hoppas du hittar fler favoriter i vårt Paleoskafferi.
Ät och Njut av god Paleomat!
Ha en fortsatt fin kväll.
Jenny & Magnus
Testade idag. Verkligen supergott! :)
SvaraRaderaHej Jessica
RaderaTack för dina fina ord!
Stekt vitkål är en favorit hos oss också!
Hälsningar
/Magnus & Jenny
Jag hade varken chili eller persilja hemma, men som delvis kompensation tog jag Sweet Chili-sås istället. Det gör kålen väldigt söt (åt sirapshållet), så var sparsam, men gott blev det. Jag strödde på lite svartpeppar och torkad vitlök också. Passade fint till ugnsbakad klyftpotatis och ryggbiff.
SvaraRaderaHej
RaderaLåter underbart, fint när man kan sätta sin egen personlighet på maten!
Magnus & Jenny