Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under
vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till
detta inlägg ”Makrillsfyllda Parmakorgar” så klicka här.
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Välkommen till vår nya och fina blogg!
Magnus & Jenny
Wow, vilket häftigt recept! Detta ska sparas! Villa absolut testa det till påskbordet! :)
SvaraRaderaHa en toppen kväll!
Kram
//Lana
Hej Lana
RaderaSnabbaste kommentaren någonsin!! Vet inte vad vinsten blir men du får göra dessa läckerheter som är riktigt underbara!
/Magnus & Jenny
Hej!
SvaraRaderaVad är det för aioli, egen eller köpt? Ser urgott ut!
Hej
RaderaDet är vår egen Aioli, vi gör en Majonäs och tillsätter två vitlöksklyftor! Länken till Majonäsen är här: http://undervarttak.blogspot.se/2012/10/enkel-majonnas-paleo-recept-majonnas.html
Tack för att du har lagt en länk till oss på din sida!
Hälsningar
/Magnus & Jenny
Ser väldigt mumsigt ut .Det ska jag prova till påsk.
SvaraRaderaHälsning / Yvonne F
Hej Yvonne
RaderaJa - gör det! De är jättegoda!
/Magnus & Jenny
Men va smarta korgar!!!
SvaraRaderaMåste komma ihåg att testa dessa :)
Hej
RaderaJa riktigt smarta och lätta att göra! Korgarna går ju att fylla med så mycket olika saker också. Klart du ska prova :)
/Magnus & Jenny
Hej! Sen på bollen här, men vet du om det går att göra korgarna dagen innan man ska ha dem?
SvaraRaderaHej
RaderaDet går utmärkt att göra korgarna dagen innan - MEN de får inte stå i kylskåpet, måste stå torrt så att de inte drar åt sig fukt.
Lycka till!
Magnus & Jenny