söndag 24 mars 2013

Makrillsfyllda Parmakorgar


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Makrillsfyllda Parmakorgar” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

10 kommentarer:

  1. Wow, vilket häftigt recept! Detta ska sparas! Villa absolut testa det till påskbordet! :)
    Ha en toppen kväll!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lana

      Snabbaste kommentaren någonsin!! Vet inte vad vinsten blir men du får göra dessa läckerheter som är riktigt underbara!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  2. Hej!
    Vad är det för aioli, egen eller köpt? Ser urgott ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Det är vår egen Aioli, vi gör en Majonäs och tillsätter två vitlöksklyftor! Länken till Majonäsen är här: http://undervarttak.blogspot.se/2012/10/enkel-majonnas-paleo-recept-majonnas.html

      Tack för att du har lagt en länk till oss på din sida!

      Hälsningar

      /Magnus & Jenny

      Radera
  3. Ser väldigt mumsigt ut .Det ska jag prova till påsk.

    Hälsning / Yvonne F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Yvonne

      Ja - gör det! De är jättegoda!

      /Magnus & Jenny

      Radera
  4. Men va smarta korgar!!!
    Måste komma ihåg att testa dessa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Ja riktigt smarta och lätta att göra! Korgarna går ju att fylla med så mycket olika saker också. Klart du ska prova :)

      /Magnus & Jenny

      Radera
  5. Hej! Sen på bollen här, men vet du om det går att göra korgarna dagen innan man ska ha dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Det går utmärkt att göra korgarna dagen innan - MEN de får inte stå i kylskåpet, måste stå torrt så att de inte drar åt sig fukt.

      Lycka till!

      Magnus & Jenny

      Radera