tisdag 17 september 2013

Squashgratäng med bacon och champinjoner!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Squashgratäng med bacon och champinjoner” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

6 kommentarer:

  1. Jippi, så himla bra! Har en bauta-zucchini/squash kvar i svalen. Ska bli roligt att testa ett nytt bra recept :)

    Men ni skalar inte er grönsak? Blir inte skalet lite hårt eller?
    Har aldrig testat med det mörkgröna skalet kvar och är lite rädd för att det blir lite hårt att tugga på.

    Kramizar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Martina

      Jättefint och gott recept och visst är det roligt med nytt!

      Ja det blir lite tuggmotstånd men inte hårt. Om du inte gillar det så är det bara att skala squashen, fungerar lika bra ändå.

      Magnus & Jenny

      Radera
  2. Tips! Jag bytte ut bacon til räkor, blev jättebra! mvh PaleoMamman www.paleomamman.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Låter underbart gott - måste testas!

      Och vilken fin blogg du har, roligt!

      Magnus & Jenny

      Radera
  3. Ser jättegott ut, ska absolut testa! När det gäller kokosmjölk, ska man välja den feta varianten eller går det också bra med den lätta kokosmjölken?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Johanna

      Vad roligt att du tycker det ser gott ut, tack!

      Vi använder alltid Santa Maria's Extra Creamy Coconutmilk i tetrapack, denna innehåller 80% kokosnöt och 20% vatten - inget annat! En "lätt" variant innehåller bara mer vatten och troligen tillsatser... Detta tycker vi är helt onödigt och om man vill ha en "lättare" variant så är det bara att tillsätta vatten själv.

      Lycka till

      Magnus & Jenny

      Radera