onsdag 23 oktober 2013

Fikonsmör!


Vi har flyttat till en ny adress och bloggar numera under vårt eget namn och med egen domän, Under vårt tak. För att komma till detta inlägg ”Fikonsmör” så klicka här.

Välkommen till vår nya och fina blogg!

Magnus & Jenny

10 kommentarer:

  1. LÅter ju jättegott!!! Detta måste jag pröva. =o)
    Vad länge håller det kylen tror ni?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej

      Vad roligt att höra! Den håller minst en vecka i tätslutande förpackning i kylen.

      Magnus & Jenny

      Radera
  2. Just till nötbrödet måste det ju vara jättegott! Alltså, jag har inga hasselnötter hemma och hade planerat morotsbröd till frukosten i morgon. Morr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktigt gott till Nötbrödet Monnah! Typiskt att inte ha allt man önska hemma. Till Nötbrödet kan man ta lite olika nötter, försök bara hålla proportionerna ungefärligt lika.

      Magnus & Jenny

      Radera
  3. Fikon! Mums!
    Jag brukar göra fikonmarmelad: hacka, koka med lite vatten och ett litet lagerblad och sedan mixa! Ibland har jag i lite extra honung och finhackade (med skalet på!) clementiner!
    Eller använda torkade aprikoser på samma sätt (med vanilj istället för lagerblad!)
    Maken anar inga konstigheter och sonen (5år) älskar det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så spännande! Detta måste vi prova! Tack snälla för tipsen!

      Magnus & Jenny

      Radera
  4. Oh, mums!
    Måste prova! :)

    /Evelina - Evelinas Ekologiska
    http://evelinasekologiska.blogspot.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Evelina

      Ja det ska du helt klart göra! Fikonsmöret är så gott!

      Magnus & Jenny

      Radera
  5. Låter som ett härligt och nyttigt pålägg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Kjersti

      Ja riktigt gott, detta måste du prova!

      Magnus & Jenny

      Radera